Προς το περιεχόμενο

Teac CD-W548E (Ταχύτατα Εγγραφής)

Παναγιώτης Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το παραπάνω μοντέλο της Teac, σε firmware 1.05.

Λοιπόν, οτι δισκάκι και αν προσπαθήσω να γράψω, είτε τα noname (16x max), είτε Teac (48x max), το αποτέλεσμα στον χρόνο που απαιτείται για την εγγραφή είναι το ίδιο!!!! Ενω βλέπω οτι γράφει σε ταχύτητα 48x ή 16x ο χρόνος που απαιτήται για την εγγραφή μουσικού cd 80min είναι ο ίδιος!!!

Το αντιγραφικό s/w είναι Nero 5.5.10.7 σε WinXPpro.

To Teac είναι σε θέση secondary master, με το CD rom primary slave.

Τέλος το pc είναι PIII, με 384 MB (PC133) ram, Maxtor HD (Ultra ata 133)

Καμμία ιδέα κανείς?????

Ευχαριστώ[/b]

Δημοσ.

i taxitita pou dini kathe cd ine i taxitita gia tin opia egiate i eteria apo eki kai pera mporis px se ean cd 16x na grapsis me megaliteri taxitita px 40x ala an kai to cd den ine euthini tis eterias .tora esi mpori na grafis me tin megisti taxitita tou cd-r kai etsi na exis tous idious xronous

Δημοσ.

Φίλε έχεις και εσύ το 48αρι της ΤΕΑC... Βρήκες πουθενά firmware; Γιατί εχουν αυτή την συσκευή ΧΕΣΜΕΝΗ από άποψη support;; Τοσο τέλειο είναι πια και ούτε ένα update; Αν βρείς δισκάκια που να του αρέσουν δεν θα έχεις προβλημα, δοκίμασε ας πούμε κανα metalazo verbatim.

Προσωπικά πλέον γράφω μόνο μέχρι 16Χ για να είμαι 100% σίγουρος ότι τα cd μου θα παίζουν ΠΑΝΤΟΥ!!

Δημοσ.
Φίλε έχεις και εσύ το 48αρι της ΤΕΑC... Βρήκες πουθενά firmware; Γιατί εχουν αυτή την συσκευή ΧΕΣΜΕΝΗ από άποψη support;; Τοσο τέλειο είναι πια και ούτε ένα update; Αν βρείς δισκάκια που να του αρέσουν δεν θα έχεις προβλημα' date=' δοκίμασε ας πούμε κανα metalazo verbatim.

Προσωπικά πλέον γράφω μόνο μέχρι 16Χ για να είμαι 100% σίγουρος ότι τα cd μου θα παίζουν ΠΑΝΤΟΥ!![/quote']

Καλημέρα ,

Μα γράφω υποτίθεται σε προτεινόμενα δισκάκια (Teac)!!! Οχι αναβάθμιση f/w δεν έχω βρεί πουθενα. Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα αναπαραγωγής των cd που γράφω. Ούτε βέβαια "καίει".

Η ερώτηση είναι, γιατί αφού υποτίθεται το H/w υποστιρίζει ταχύτητες έως 48x, μου γράφει στον ίδιο χρόνο, δισκάκια 16x και δισκλακια 48x :?:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...