Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω το εξης προβλημα εχω ενα tv-monitor και ενω ειναι συνδεδεμενο με το pc μεσω hdmi οταν προσπατθω να το συνδεσω με το ps3 slim δεν μ βγαζει σημα εκανα reset το ps3 αλλαξα και καλωδιο αλλα τπτ το θεμα ειναι οτι με το pc δουλεουν οι θύρες hdmi κανονικα καιτο ps3 συνδεεται σε αλλη τηλεοραση με hdmi εχω απελπιστει δεν ξερω τι αλλο να κανω..καποια χρήσιμη ιδεα θα ήταν πολυτιμη ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα για να γίνουν πιο κατανοητά τα πράγματα ,πες μας πόσες εισόδους hdmi έχει το tv monitor,αν έχει πάνω από μια όταν συνδέσεις το ps3 επιλέγεις την σωστή θύρα από το μενού του monitor και τέλος αν στις ρυθμίσεις του ps3 έχεις επιλέξει την hdmi option στα settings!!

Δημοσ.

εχει 2 εισοδους hdmi τις δοκιμασα και τις 2 με το pc και δουλεουν κανονικα ναι επιλεγω την σωστη ενδειξη βασικα βλεπει η τηλεοραση οτι στην hdmi 1 υπαρχει συνδεση παρολαυτα μ βγαζει χωρις σήμα και ναι εχω επιλεξει το hdmi option στο πσ3 και κρατωντας το power button μεχρι να ακουσω 2 μπιπ αλλα και προσπαθησα να κανω τις ρυθμίσεις χειροκίνητα συνδεοντας πρωτα με av και μετα μέσω hdmi

Ειναι full HD η HD ready η tv που δεν μπορεις να συνδεσεις;

Οταν λες ρεσετ το ΠΣ3 εννοεις reset video settings?

δηλαδη αυτο εδω

http://www.insomnia.gr/topic/458653-ÏÏοβλημα-ps3/?hl=+reset++video++settings#entry4956734

ναι αυτο ακριβως μεχρι να ακουσω 2 μπιπ

Δημοσ.

επελεξε τη σωστη θυρα HDMI, και δοκιμασε αυτο που περιγραφω στις οδηγιες reset video settings.

βγαλε εντελως τις πριζες για 5 λεπτα.

πες αν δουλεψε ετσι.

Δημοσ.

επελεξε τη σωστη θυρα HDMI, και δοκιμασε αυτο που περιγραφω στις οδηγιες reset video settings.

βγαλε εντελως τις πριζες για 5 λεπτα.

πες αν δουλεψε ετσι.

οχι δεν δουλεψε αλλαξα καικαλωδιο αλλα παλι τπτ για καποια στιγμη μ εβγαλε 480π 50hz αλλα ειχε μαυρη οθονη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...