gtferrari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα! Πήρα ένα iphone μέσω ίντερνετ το οποίο αποδείχτηκε ότι είναι κλεμμένο. Μπορεί κάποιος να πει τι διαδικασίες μπορώ να κάνω για να τιμωρηθεί ο πωλητής? Ευχαριστώ!
bill777 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 με ποιον τροπο καταλαβες οτι ειναι κλεμενο? και ποσα λεφτα το πληρωσες?
gtferrari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 180 ευρώ. Ήταν κλειδωμένο και πήγα να το ξεκλειδώσω. Το τηλέφωνο είναι μπλοκαρισμένο. Από εκεί το έμαθα.
bill777 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 με συγχωρεις αλλα οταν το αγοραζες το τηλεφωνο ηξερες πολυ καλα οτι ηταν κλεμμενο, 1.πρωτον γιατι το αγοραζες 180 ευρω, και με 180 ευρω μονο κλεμμενο θα μπορουσε να ηταν καθως σε αγγελιες παιζουν διπλασιες τιμες και πανω 2. Επειδη το πηρες και ηταν ιδη κλειδωμενο. Αλλα επειδη περιμενες οτι θα μπορουσες να το ξεκλειδωσεις το αγορασες , Τωρα ομως που ειναι μπλοκαρισμενο και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις ζητας και τα ρεστα? 3
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Πρόσεχε ενα πράγμα, πως θα αποδείξεις οτι το αγόρασες απο κάποιον άλλον και δεν το έκλεψες εσυ. Αν δεν μπορείς να το κανεις πετα το στο ποταμι
gtferrari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ακριβώς για αυτόν τον λόγο το αγορασα! Για να το ξεκλειδώσω! Όχι όμως γιατι ήταν κλεμμένο! Αν το ήξερα δεν θα ασχολιομουν καν! Το να παίρνεις κάτι φθηνό δεν σημαίνει ότι είναι κλεμμένο! Και βέβαια ζητάω τα ρέστα! Εσυ δεν θα ζητούσες; Κλειδωμενο ειπα να αγοράσω και όχι κλεμμένο! Έχω την απόδειξη αποστολής και όλα τα μηνύματα με τον πωλητή που ανταλλάξαμε.
bill777 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 απο αγγελια στο ιντερνετ ηταν? αν ναι δωσε τα στοιχεια αφτου που λες οτι στο πουλησε
overpower Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ασχετο με το θεμα, αλλα παρακολουθω αυτο που εγινε με το iphone και με τις αξιολογησεις που αφησες σε αυτον. Αφου ηταν χαλια εξωτερικα, γιατι το πηρες? απο αγγελια στο ιντερνετ ηταν? αν ναι δωσε τα στοιχεια αφτου που λες οτι στο πουλησε http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/117973-iphone-4-32gb/
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Αν πας σε αστυνομικό τμήμα θα κατηγορηθείς για κλεπταποδόχος. Αν θέλεις την γνώμη μου πέτα το.
gtferrari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 απο αγγελια στο ιντερνετ ηταν? αν ναι δωσε τα στοιχεια αφτου που λες οτι στο πουλησε Αν θέλεις μπορείς να δεις στις αξιολογήσεις μου! Ασχετο με το θεμα, αλλα παρακολουθω αυτο που εγινε με το iphone και με τις αξιολογησεις που αφησες σε αυτον. Αφου ηταν χαλια εξωτερικα, γιατι το πηρες? http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/117973-iphone-4-32gb/ Γιατι δεν το παρέλαβα εγω απο την γενικη ταχυδρομική αλλα ο πατέρας μου! Και μπορούσα να βαλω δικα μου ανταλλακτικα και να το κάνω καινούργιο. Αν πας σε αστυνομικό τμήμα θα κατηγορηθείς για κλεπταποδόχος. Αν θέλεις την γνώμη μου πέτα το. Από Αγγελία σε σοβαρό site το πήρα! Όχι απο τον δρόμο!
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Απο περιέργεια με ποιον τρόπο τον πλήρωσες? Εδιτ τι σημαίνει αυτο, διάβασες τους όρους των αγγελιών του φόρουμ? Από Αγγελία σε σοβαρό site το πήρα! Όχι απο τον δρόμο!
gtferrari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Απο περιέργεια με ποιον τρόπο τον πλήρωσες? Με αντικαταβολή.
demetres7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 οτι να ναι ακουμε..πετα το λεει ο αλλος. κλειδωμενο σε παροχο ειναι απ οτι φαινεται στην φωτο! αρα ολες οι λειτουργιες δουλευουν εκτος απο τηλεφωνο. τι πετα το ρε φιλε?? και σε 10 μερες 1-2 μηνες μπορει να βγει unlock.. και γιατι να ειναι κλεμενο?? οποιο iphone ειναι απο εξωτερικο και κλειδωμενο σε παροχο ειναι κλεμενο??? το αναφερει ξεκαθαρα στην αγγελια οτι ειναι κλειδωμενο. και λεει ελενχος στην παραλαβη. τωρα αν δεν υπηρχε κουτι και παρελκομενα και ηταν χαλια κατασταση..δικο σου λαθος που το πηρες εφοσον μπορουσες να το ελενξεις.. 1
gtferrari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 οτι να ναι ακουμε..πετα το λεει ο αλλος. κλειδωμενο σε παροχο ειναι απ οτι φαινεται στην φωτο! αρα ολες οι λειτουργιες δουλευουν εκτος απο τηλεφωνο. και γιατι να ειναι κλεμενο?? οποιο iphone ειναι απο εξωτερικο και κλειδωμενο σε παροχο ειναι κλεμενο??? το αναφερει ξεκαθαρα στην αγγελια οτι ειναι κλειδωμενο. και λεει ελενχος στην παραλαβη. μην λεμε οτι θελουμε.. Το ότι είναι κλεμμένο το ξέρω γιατι δοκίμασα να το ξεκλειδώσω και τους έδωσα το imei και τότε μου είπαν τα "καλά" νέα! Και εγω έτσι είπα όταν είδα την αγγελία! Κλειδωμενο είναι για αυτο και το δίνει έτσι φθηνά! Και για αυτο και το αγορασα.
demetres7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 σε ποιον ακριβως πηγες με το imei?? και σε πια βαση δεδομενων ειδε πως ειναι κλεμενο??? γιατι τις προαλες ενασ φιλος βρηκε ενα iphone 4 και πηγε σε vodafone,document,istorm και πουθενα δεν υπηρχε δυνατοτητα να το αναφερει ως κλεμενο ετσι ωστε να το βρει ο κατοχος. υ.γ. και απ τα feedback του,δεν μου κανει και πολυ για απατεωνας ο ανθρωπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα