Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα insomniacs! 

Αυτη την στιγμη ειμαι κατοχος ενος HP performance laptop, και σκεφτομαι να κανω το βημα σε Mac. 

Θα κοιταξω για αγορα περσινου μοντελου (2011 late) με i5 επεξεργαστη. 

Αυτο που με προβληματιζει ειναι το αν θα επρεπε να διαλεξω Pro η Air. 

Δεν με ενδιαφερει η μνημη να ξεπερναει τα 128 giga, και ουτε με προβληματιζει η απωλεια DvD. 

Εχω ακουσει για το οτι το Air σε αρκετες περιστασεις, παρολλο το οτι ειναι χαμηλοτερο σε Mghz επεξεργαστη, λογο του SSD ειναι ταχυτερο. 

Θα ηθελα γενικοτερα την γνωμη σας πανω στο θεμα! Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Ποιες είναι οι ασχολίες σου σε έναν υπολογιστή να σου πούμε. Αν θέλεις φορητότητα, ίντερνετ, mail, καμία εργασία με office, μουσική και εικόνες θα πας για air. Αν παίζεις παιχνίδια, κάνεις video editing χρησιμοποιείς βαριά προγράμματα όπως autocad θα πας σε pro καθώς είναι σαφώς πιο δυνατό μηχάνημα

Δημοσ.

Αν παίζεις παιχνίδια, κάνεις video editing χρησιμοποιείς βαριά προγράμματα όπως autocad θα πας σε pro καθώς είναι σαφώς πιο δυνατό μηχάνημα

Για να παιξεις παιχνιδια σε μακ γενικοτερα πας ή σε 15αρι των 1800ευρω (που φοραει καρτα που ενα αντιστοιχο λαπτοπ αλλης εταιριας κοστιζει 600-700 ευρω) ή απλα παιρνεις μια κονσολα.

Μακ και παιχνιδια δεν πανε μαζι. Ειδικα τα 13αρια που φορανε ενσωματωμενες καρτες επανω.

Δημοσ.
@thodoris20s 

Φορητοτητα, ιντερνετ, Typing - word - excel, και με ενδιαφερει να εχω ενα συστημα απροβληματιστο χωρις ιους και αναγκη για format κτλ.επισης απο προγραμματα τρεχω ενα cs5 photoshop και κανενα video edit. τιποτα τρελο. 

xristoforos89

Το gaming δεν με ενδιαφερει στο ελαχιστο.. Εχω ps3 , και desktop gia gaming :) 

Αυτο που θελω να μαθω guys ειναι για το αν η SSD επικρατει της ταχυτητας του επεξεργαστη. Να επιλεξω pro ή air ? 

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτά που έχεις πιστεύω ότι χρειάζεσαι το air. Μην κολλάς τόσο στα benchmarks και στο αν ο δίσκος επικρατεί από τον επεξεργαστή. Δες τις ανάγκες σου και αναλόγως κρίνε. Οι ssd είναι σαφώς καλύτεροι και πιο γρήγοροι και είναι και πιο καινούργια τεχνολογία οπότε μόνο θετικά έχει εφόσον έχεις και το desktop για χωρητικότητα και το ps3 για gaming. Δεν βρίσκω λόγω να πάρεις pro. Πάρε το air το 13 που είναι πούπουλο και ίσε κομπλέ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...