manoli123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί η μνήμη είναι 4,5 G ενώ οι προδιαγραφές του κινητού είναι 8 G ? Συγκεκριμένα στις προδιαγραφές λέει: Μνήμη 8GB ROM, 1GB RAM, microSD Ενώ μου δείχνει: Ρυθμίσεις —-> Μνήμη συσκευής —–> Συνολικός χώρος: 4,54GB. (βλέπε συνημμένο αρχείο) Ευχαριστώ.
haris013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί η μνήμη είναι 4,5 G ενώ οι προδιαγραφές του κινητού είναι 8 G ? Συγκεκριμένα στις προδιαγραφές λέει: Μνήμη 8GB ROM, 1GB RAM, microSD Ενώ μου δείχνει: Ρυθμίσεις —-> Μνήμη συσκευής —–> Συνολικός χώρος: 4,54GB. (βλέπε συνημμένο αρχείο) Ευχαριστώ. καταρχάς δεν είναι 8 gb καθαρά λόγο του file system,έπειτα κάποια giga τα δευσμεύει το λειτουργικό και τα υπόλοιπα οι προεγκατεστημένες εφαρμογές και ότι άλλο έχει μέσα.
manoli123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 καταρχάς δεν είναι 8 gb καθαρά λόγο του file system,έπειτα κάποια giga τα δευσμεύει το λειτουργικό και τα υπόλοιπα οι προεγκατεστημένες εφαρμογές και ότι άλλο έχει μέσα. Δηλαδή έτσι θα πρέπει να είναι, όπως φαίνεται στις ρυθμίσεις; Και αν το λειτουργικό βρίσκεται στο "σκληρό" του κινητού και τον αλλάξω για να βάλω μεγαλύτερο σε χωρητικότητα... τι γίνεται; Από την άλλη μου έκανε εντύπωση από τα 8G που αναφέρουν οι προδιαγραφές τα 6 να είναι ήδη δεσμευμένα και να μου αφήνει 2G ελεύθερα. Εάν ήταν 8G, στο "Συνολικός χώρος" δεν θα έπρεπε να γράφει 8GB; sorry αν ακούγονται αστείες οι απορίες μου λόγω άγνοιας... απλώς το omnia που είχα έλεγε 8G κ μου έδειχνε 8G "σκληρό" δίσκο. thanks
Grey Warden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή έτσι θα πρέπει να είναι, όπως φαίνεται στις ρυθμίσεις; Και αν το λειτουργικό βρίσκεται στο "σκληρό" του κινητού και τον αλλάξω για να βάλω μεγαλύτερο σε χωρητικότητα... τι γίνεται; Από την άλλη μου έκανε εντύπωση από τα 8G που αναφέρουν οι προδιαγραφές τα 6 να είναι ήδη δεσμευμένα και να μου αφήνει 2G ελεύθερα. Εάν ήταν 8G, στο "Συνολικός χώρος" δεν θα έπρεπε να γράφει 8GB; sorry αν ακούγονται αστείες οι απορίες μου λόγω άγνοιας... απλώς το omnia που είχα έλεγε 8G κ μου έδειχνε 8G "σκληρό" δίσκο. thanks Και στο Sole που γραφει 8 gb, τα 5gb πάνω κάτω μπορει να χρησιμοποιήσει ο user. Γι αυτό έχουμε και την micro sd και ξενοιάζουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα