ppetr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δες και μόνος σου αν κόβει ή όχι τους SATA III ssd ! Το κακό είναι πως από έναν δίαυλο PCI-E X4 υπάρχει περίπτωση να ζητήσεις μεταφορές δεδομένων από 2X USB III και 2X SATA 3 ταυτόχρονα ! πες μου οτι το κανεις καθε μερα αυτο! το ιδιο LINK που εδωσες το λέει The upside to providing 4 lanes for data throughput is that in theory any of the USB 3.0 (600MB/s) ports or the SATA 6Gb/s (750MB/s) ports could theoretically saturate one PCI-E 500MB/s lane all by themselves and cause a performance bottleneck. In reality, it is doubtful any single device will be able to do this in the near future, but the U3S6 is more future proof then its x1 brethren because of this forward thinking interface. το benchmark επιασε "μολις" 206MB/sec που ειναι 1,6Gbps, το 1/3 του μεγιστου του διαυλου. και αν πεις οτι αποθηκευεις δικτυακα περιοριζεσαι στο 1Gbps στην ουσια του πραγματος, το USB 3,0 απλα δε φρεναρει τη συσκευη που εχουμε συνδεδεμενη πανω του, και αυτο ειναι που μετραει, εκει που ειχε αποτυχει η εκδοση 2,0 EDIT: Και φυσικα τα 0,9Α εναντι των ελαχιστων 0,1Α που εδινε το 2,0 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2013 από ppetr
adtakhs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εγώ σου απάντησα για την ASUS U3S6 και την ταυτόχρονη χρήση όλων των εισόδων της . Επίσης έγραψα πως επειδή θεωρητικά αν θες η ταχύτητα του USB III είναι μεγαλύτερη από μιας PCI θύρας οι κατασευαστές δεν θα έφτιαχναν ποτέ USB III CARD σε έκδοση pci .
gavros10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) μια τελευταια ερωτηση θελω να κανω. θα ανοιξω σημερα το απογευμα το pc για αν δω αν εχει χωρο για εσωτερικο σκληρο. αν εχει λεω να παρω αυτον http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006H32Q3S/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1R1MC3WER8ZFJ5J75RV3&pf_rd_t=101&pf_rd_p=317819927&pf_rd_i=468294 η μητρικη μου εχει μονο θυρες SATA για σκληρους; edit: ακυρες οι αμπελοσοφιες μου. αν και μπορει να χωραει ενας ακομα δισκος δεν θελω να τα στριμωξω τοσο πολυ. γινεται χαμος με τα καλωδια Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2013 από gavros10
4ever Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μια απορία παιδιά: Εσείς που έχετε USB 3 θύρες από τη motherboard, τι ταχύτητες πιάνεται σε μεταφορά αρχείου άνω των 10 gb ; Για να πάρω μια ιδέα δλδ...
ppetr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αν ρωτας για σκληρο δισκο, οσο παει ο δισκος. Εχει καποια σημασια το μεγεθος που ορισες?
4ever Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω πως ναι...(τουλάχιστον σε μένα). Έχω παρατηρήσει οτι με σύνδεση USB2, ενώ η ταχύτητα ξεκινά απο ψηλά - σιγά σιγά - πέφτει και καταλήγει σε 20-30 ΜΒ/sec. (σε μικρά αρχεία δεν προλαβαίνεις να το δεις, γι'αυτό είπα >10GB). Αντίθετα σε συνδεση USB3 (με controller και όχι απο τη μητρική, γιατί η δικία μου δεν βγάζει θύρες USB3)....η ταχύτητα μεταφοράς παραμένει σταθερή, 3 με 4 φορες πάνω απο αυτήν της σύνδεσης με USB2. Ενδεικτικά: αρχείο 14GB , 8,13 λεπτά-USB2 2,35 λεπτά-USB3 (ο controller που πήρα είναι της πλάκας απο ebay, Ασία, με NEC πάνω). Αυτό που ρώτησα, είναι αν εσείς που έχετε θύρες USB3 απο τη μητρική, πιάνετε μεγαλύτερες ταχύτητες και πόσες (που λογικά θα πιάνετε) ....
blarblar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 adtakhs θεος! εγω βρηκα ενα ωραιο front panel στο ebay με 2x usb 3.0,sata και media κάρτες αλλά σε pci γαμωτο.. ΠΡΟΣΟΧΗ οι σκληροι seagate και samsung που παραγονται απο την seagate, εαν σας παθουν κατι μεσα στην εγγυηση θελουν αποστολη στο amsterdam και απο εκει πανε αμερικη με δικα σας εξοδα για να τσεκαριστουν οτι ειναι χαλασμενοι και να σας αποσταλούν νεοι με δικα τους εξοδα μετα.Το λεω γιατι το επαθα προσφατα με ενα samsung εξωτερικο και στην Ελλαδα υπαρχει αντιπροσωπεια μονο για κινητα και τηλεορασεις οχι για pc parts τους.
ppetr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 @4ever οι ταχυτητες σου ειναι απολυτα φυσιολογικες, για την καθε συνδεση σου τα τσιπακια NEC δεν ειναι καθολου της πλάκας, εκανες καλη αγορα (ειχα μια NEC USB 2.0 πριν πολλα χρονια) 95MB/sec ειναι πολυ καλη ταχύτητα αν μιλαμε για δισκο, παραπανω, όχι δε θα δεις σε ενσωματωμενο στη μητρικη. Μη ξεχνας και το αλλο ακρο της συνδεσμολογιας μετα το ακρο του USB 3.0
4ever Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 @ppetr Αυτό λέω και εγώ, και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Απλά ρώτησα, γιατί διαβάζω - δεξιά και αριστερά - οτι για να κάνεις σωστή δουλειά πρέπει να πας σε ακριβή και επώνυμη λύση controller, σε υπερδιπλάσια τιμή, κάτι το οποίο προσωπικά το βρίσκω άκυρο και ασύμφορο για τις παλαιότερες μητρικές που κυκλοφορούν ακόμα! Ούτως ή άλλος, ο (pci) controller είναι μια μεσοβέζικη λύση μέχρι να πας σε νέα μητρική με θύρες USB3 απο τη μαμά! Ενώ με 15-17Ε κάνεις τη δουλειά σου (προσωρινά), με τσιπάκι της NEC και front panel! Σε ευχαριστώ...
4ever Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτό εδώ είναι... http://www.ebay.co.uk/itm/PCI-Express-4-Port-PCI-E-To-2-USB-3-0-Controller-Card-Adapter-Hub-5Gbps-Hi-Speed-/190702124856?pt=UK_Computing_ComputerComponents_InterfaceCards&hash=item2c66bb7f38 σε 11 μέρες ήρθε ...δεν μου έχει ξανατύχει απο Ασία (όπως αναφέρει η αγγελία) και τόσο σύντομα! (αν και έχω την υποψία οτι ίσως να ήρθε και απο GB ή DE τελικά γιατί στο μαγαζί τους λέει πως...LinkDelight owns five branch eBay stores in eBay US, UK, Australia and Germany site.) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2013 από 4ever
ppetr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Απο οσο εψαξα, η καλυτερη value for money επιλογη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα