8anos94 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα,εχω το συστημα της υπογραφης μου και μια οθονη αναλυση 1366χ768.Κανονικα με αυτη την gpu δεν θα επρεπε ολα τα παιχνιδια τα παιζω στο full χωρις σπασιματα Π.Χ παιζω assasin creed 3 και βλεπω κατι κολιματα που και που σαν να παιυτουν τα fps ακομαστο farcry 3 εκει και αν εχω down fps εριξα σε dx9 και παλι ειχα θεμα και τα εχω στο high-medium τι ακριβως πρεπει να αναβαθμισω στο pc.πηρα αυτη την οθονη αυτης της αναλυσης για να μην παρω αλλαη gpu αλλα και παλη βλεπω οτι πρεπει κατι να αλαξω :/
adtakhs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δεν χρειάζεται να αλλάζεις οθόνη σε χαμηλής ανάλυσης κιόλας για να μπορείς να ρίξεις την ανάλυση σρο παιχνίδι ......Αυτό το κάνεις και με οθόνη υψηλής ανάλυσης ! Επίσης τι περίμενες? Το Q6600 έχεις του 2006-2007, τότε έλεγα πως ήμουν νέος ..... και για κάρτα γραφικών την πολύ μικρη 5770 ... Αν έτρεχαν όλα νερό, δεν θα είχε νόημα κάποιος νέος επεξεργαστής, ούτε οι καρτάρες 7970/680 κ.λ.π.
8anos94 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δεν χρειάζεται να αλλάζεις οθόνη σε χαμηλής ανάλυσης κιόλας για να μπορείς να ρίξεις την ανάλυση σρο παιχνίδι ......Αυτό το κάνεις και με οθόνη υψηλής ανάλυσης ! Επίσης τι περίμενες? Το Q6600 έχεις του 2006-2007, τότε έλεγα πως ήμουν νέος ..... και για κάρτα γραφικών την πολύ μικρη 5770 ... Αν έτρεχαν όλα νερό, δεν θα είχε νόημα κάποιος νέος επεξεργαστής, ούτε οι καρτάρες 7970/680 κ.λ.π. πηρα την οθονη αυτη γιατι ητανε και φθηνη σε σχεση με τις αλλες αλλα δεν με νοιαζουν η υψηλες αναλυσης 1920χ1080 παραδειγμα μια 1366 μου αρκει...Τωρα δηλαδη αμα παρω αυτη http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=b77289d0-8723-4af1-8bd7-1deae6193bdc παλη δεν θα δω διαφορα ???
adtakhs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Θα πάρεις μια κάρτα από 7850 και επάνω και θα πρέπει συγχρόνως ή να κλοκάρεις τον επεξεργαστή σου στα 3,6Ghz ή να αλλάξεις πλατφόρμα ! Ο Q6600 γέρασε.
TheELF Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αν σου πέφτουν τα καρέ πάντα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις π.χ. πάνω σε κάποιο εφέ όπως εκρήξεις με πολύ καπνό π.χ. που κουράζουν την gpu τότε οκ άλλαξε την,αν οι πτώσεις είναι σε άσχετες στιγμές δηλαδή ακόμα και όταν δεν συμβαίνει τίποτα μέσα στο παιχνίδι τότε το πρόβλημα είναι άσχετο με την κάρτα σου μπορεί κάποιο πρόγραμμα στο παρασκήνιο να μπουκώνει τον επεξεργαστή μπορεί ακόμα και ο δίσκος να ζορίζεται από άλλα προγράμματα (torrent π.χ) Για αρχή κάνε ένα πέρασμα με το defraggler να δεις αν θα έχεις διαφορά.
Millennium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αν και παιζει ρολο το μηχανημα σου,το assasins 3 ειναι το προβλημα κυριως φιλε μου.Ειναι ενα κακο port στο pc με μηδαμινο optimization.
8anos94 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αν σου πέφτουν τα καρέ πάντα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις π.χ. πάνω σε κάποιο εφέ όπως εκρήξεις με πολύ καπνό π.χ. που κουράζουν την gpu τότε οκ άλλαξε την,αν οι πτώσεις είναι σε άσχετες στιγμές δηλαδή ακόμα και όταν δεν συμβαίνει τίποτα μέσα στο παιχνίδι τότε το πρόβλημα είναι άσχετο με την κάρτα σου μπορεί κάποιο πρόγραμμα στο παρασκήνιο να μπουκώνει τον επεξεργαστή μπορεί ακόμα και ο δίσκος να ζορίζεται από άλλα προγράμματα (torrent π.χ) Για αρχή κάνε ένα πέρασμα με το defraggler να δεις αν θα έχεις διαφορά. ακριβως αυτο οταν εχει πολυ κοσμο παραδειγμα στο assasin creed 3 εκει ειναι που πευτουν τα fps Αν και παιζει ρολο το μηχανημα σου,το assasins 3 ειναι το προβλημα κυριως φιλε μου.Ειναι ενα κακο port στο pc με μηδαμινο optimization. το game πιστευω οτι το πηραν οπως ητανε απο τις κονσολες και το μεταφεραν στα pc
3DJIN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 στo farcry3 παντως ,παρολο τη χαμηλη αναλυση κανονικα πας,βασει συστηματος.
8anos94 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 στo farcry3 παντως ,παρολο τη χαμηλη αναλυση κανονικα πας,βασει συστηματος. στο farcry3 παιζει κανονικα αλλα του εριξα απο dx11 σε dx9 και ολα στο high αλλα οταν ανεβενω ατι πυργους και βλεπω τι θεαμ το fps ψηλοπευτει..
3DJIN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 στο farcry3 παιζει κανονικα αλλα του εριξα απο dx11 σε dx9 και ολα στο high αλλα οταν ανεβενω ατι πυργους και βλεπω τι θεαμ το fps ψηλοπευτει.. φυσιoλογικο γιατι αυξανεται το field of view.
8anos94 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Την cpu θα ηθελα να την κανω overclock αλλα δεν με αφηνει η mobo ειναι παλια βλεπεις s775 dg31pr και αυτες η intel ειναι @#@%%@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα