Teo K. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ξέρει κανένας αν μπορώ να έχω ένα συγκεκριμένο setting όσον αφορά το ζούμ, για μόνο ένα site? Πχ: Άν θέλω το ζούμ να είναι στο 120% όταν μπαίνω στη Google και 100% σε όλα τα άλλα site, μπορώ να το κάνω? Ευχαριστώ!
Cool-J Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Το νέο Firefox την έχει αυτήν την ιδιότητα από μόνο του. Τι browser χρησιμοποιείς? Το ζουμ φαντάζομαι πως θα γνωρίζεις ότι αλλάζει στιγμιαία με Ctrl+ mouse weel αυτή η ρύθμιση μένει στο firefox για την συγκεκριμένη σελίδα
Teo K. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Το νέο Firefox την έχει αυτήν την ιδιότητα από μόνο του. Τι browser χρησιμοποιείς? Το ζουμ φαντάζομαι πως θα γνωρίζεις ότι αλλάζει στιγμιαία με Ctrl+ mouse weel αυτή η ρύθμιση μένει στο firefox για την συγκεκριμένη σελίδα Ναί, το ξέρω το Ctrl + scroll, αλλά δεν είναι αυτό που ζητάω. Χρησιμοποιώ τον explorer 10.
Cool-J Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ο firefox απομνημονεύει το τελευταίο zoom fyi
Teo K. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ο firefox απομνημονεύει το τελευταίο zoom fyi Για την συγκεκριμένη σελίδα ή γενικά? Στον explorer δεν γίνεται? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2013 από Teo K.
Cool-J Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ναι για κάθε διαφορετική σελίδα. πως και δεν χρησιμοποιείς firefox/chrome? Internet explorer έχω να χρησιμοποιήσω χρόνια (μέχρι τον 5.5 είχα δουλέψει)
Teo K. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ναι για κάθε διαφορετική σελίδα. πως και δεν χρησιμοποιείς firefox/chrome? Internet explorer έχω να χρησιμοποιήσω χρόνια (μέχρι τον 5.5 είχα δουλέψει) Έχω και chrome αλλά για όχι κάποιον ιδιαίτερο λόγο, χρησιμοποιώ explorer. Anyway, ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα