Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα hosting account στο GoDaddy και θέλω να κάνω σύνδεση δύο MySQL βάσεις δεδομένων.Η πρώτη βάση είναι μία κενή.Σε αυτήν θέλω να κάνω import ένα csv file με προιόντα και μετά θέλω να περνάω τα columns του csv στη δεύτερη βάση αυτόματα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.Μπορώ να το κάνω μέσα από το GoDaddy? Ξέρω ότι γίνεται με PHP και script αλλά έλεγα μην τυχόν υπάρχει μία πιο εύκολη διέξοδος 

Ευχαριστώ  :huh:!

Δημοσ.

Αυτό που θέλεις λέγεται Replication.

Μπορείς να δεις οδηγίες εδώ και εδώ για το πως γίνεται στην mysql.

Δεν έχω ιδέα από GoDaddy για να μπορέσω να σε βοηθήσω με το αν γίνεται, λογικά θα πρέπει να ρωτήσεις στο support αν χρειάζεται ρυθμίσεις στη βάση που δεν μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ το έψαξα παραπάνω μετά το ποστ σου για να βρω πως το GoDaddy δεν το κάνει αυτό σε shared hosting αλλά μόνο σε dedicated.Το γράφω για να μην την πατήσει και κανένας άλλος!!!Αντε τώρα να δω πως θα το κάνω εγώ που έχω shared. Μόνο αν στήσω τον master local κάπου και δω αν θα λειτουργίσει....αλλιώς και άλλα έξοδα...

Δημοσ.

Στον ίδιο θέλω να δημιουργήσω και τις δύο βάσεις και απλά να τις συνδέσω.Θα το ψάξω και όπως λες και θα σου πω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...