Insaniak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Εχω ένα hosting account στο GoDaddy και θέλω να κάνω σύνδεση δύο MySQL βάσεις δεδομένων.Η πρώτη βάση είναι μία κενή.Σε αυτήν θέλω να κάνω import ένα csv file με προιόντα και μετά θέλω να περνάω τα columns του csv στη δεύτερη βάση αυτόματα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.Μπορώ να το κάνω μέσα από το GoDaddy? Ξέρω ότι γίνεται με PHP και script αλλά έλεγα μην τυχόν υπάρχει μία πιο εύκολη διέξοδος Ευχαριστώ !
MitsakosGR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αυτό που θέλεις λέγεται Replication. Μπορείς να δεις οδηγίες εδώ και εδώ για το πως γίνεται στην mysql. Δεν έχω ιδέα από GoDaddy για να μπορέσω να σε βοηθήσω με το αν γίνεται, λογικά θα πρέπει να ρωτήσεις στο support αν χρειάζεται ρυθμίσεις στη βάση που δεν μπορείς να κάνεις.
Insaniak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ το έψαξα παραπάνω μετά το ποστ σου για να βρω πως το GoDaddy δεν το κάνει αυτό σε shared hosting αλλά μόνο σε dedicated.Το γράφω για να μην την πατήσει και κανένας άλλος!!!Αντε τώρα να δω πως θα το κάνω εγώ που έχω shared. Μόνο αν στήσω τον master local κάπου και δω αν θα λειτουργίσει....αλλιώς και άλλα έξοδα...
MitsakosGR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αφού το θέλεις συγκεκριμένη ώρα κάντο με export και import με event στη βάση. Ο δεύτερος server που θα είναι; Σtον ίδιο host ή σε άλλον;
Insaniak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Στον ίδιο θέλω να δημιουργήσω και τις δύο βάσεις και απλά να τις συνδέσω.Θα το ψάξω και όπως λες και θα σου πω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα