rosgr100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Dmt δεν παιζει με το router του να ριξει το snr?Εγω παντως με 37 attenuation και το snr στο 5.5 (το εχω ριξει) σε οτε το πολυ να πιασω 9,8 mbit, πως γινεται να πιανει 13 με τοσο attenuation?
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Dmt δεν παιζει με το router του να ριξει το snr? Εγω παντως με 37 attenuation και το snr στο 5.5 (το εχω ριξει) σε οτε το πολυ να πιασω 9,8 mbit, πως γινεται να πιανει 13 με τοσο attenuation? αν υποστηριζει το ρουτερ του dmt μπορει να το ριξει. β.οπως εχουμε πει μπορει δυο γραμμες να εχουν το ιδιο attenuation και η μια να ειναι τελεια και η αλλη χαλια.το θεωρητικο απο το πραγματικο διαφερουν.εχω δει ατομο στα 500 μετρα να παιζει 23500 και ατομο στα 500 μετρα ουτε 15.ολα ειναι θεμα χαλκου ποιοτητας και αλλα τοσα. 1
lelos1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 με 33db/5.7snr κλειδώνω στα 11300 δεν έχω φάει κάνα dc όλη μέρα με παίρνει να το ρίξω και άλλο?
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 αλλοι παιζουν και με λιγοτερο.θα το δεις στην πραξη.κανεις δεν μπορει να σου πει σιγουρα. 1
Swimmer21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Παιδια πηρα την HOL και τους ειπα το προβλημα.. θα μου αλλαξουν το router (γυριζοντας πισω το παλιο) και η τεχνικος μου ειπε πως μπορει να μου μειωσει τον θορυβο στην γραμμη κατα 2 μοναδες, αλλα μπορει λεει να υπαρξει ασταθεια.. της ειπα να το δοκιμασει, και αμεσως επιασα 12,8 - 13,0 Mbps απο 11 που επιανα.. Πως το έκανε? Υπαρχει περιπτωση με το νεο ρουτερ να μην πιανω τετοιες ταχυτητες? (θα υποστηριζει dmt οπως ειπε ο Poulinos) ? Εχω το NetFaster IAD.. το παλιο Το περιεργο ηταν που επιανα 11.. αλλα το ρουτερ κλειδωνε στα 13,6 .. τεσταρισμενο και με 2ο ρουτερ, και με μεγαλο αρχειο απο nvidia server, και με πολλα Speedtest Update ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.. τωρα κλειδωνει το ρουτερ μου στα 15.100!!!! (αλλα κατεβαζω με 13) τι παιζει?
nike1600 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Για να μην ανοιγω θεμα εχω τρια ρουτερ (το baudtec απο οτε, το thomson tg585 v8 και το καινουργιο το huwei της forthnet) μπορω με κανενα απο αυτα να ριξω το snr? Αν ναι πως?
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Παιδια πηρα την HOL και τους ειπα το προβλημα.. θα μου αλλαξουν το router (γυριζοντας πισω το παλιο) και η τεχνικος μου ειπε πως μπορει να μου μειωσει τον θορυβο στην γραμμη κατα 2 μοναδες, αλλα μπορει λεει να υπαρξει ασταθεια.. της ειπα να το δοκιμασει, και αμεσως επιασα 12,8 - 13,0 Mbps απο 11 που επιανα.. Πως το έκανε? Υπαρχει περιπτωση με το νεο ρουτερ να μην πιανω τετοιες ταχυτητες? (θα υποστηριζει dmt οπως ειπε ο Poulinos) ? Εχω το NetFaster IAD.. το παλιο Το περιεργο ηταν που επιανα 11.. αλλα το ρουτερ κλειδωνε στα 13,6 .. τεσταρισμενο και με 2ο ρουτερ, και με μεγαλο αρχειο απο nvidia server, και με πολλα Speedtest Update ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.. τωρα κλειδωνει το ρουτερ μου στα 15.100!!!! (αλλα κατεβαζω με 13) τι παιζει? Καθε ρουτερ εχει αλλο chipset οποτε μπορει να συγχρονισει το ιδιο μπορει παραπανω μπορει λιγοτερο. για το dmt δεν ξερω αν θα το υποστηριζει. δοκιμασε απο καποιο ftp server και δοκιμασε και απο διαφορετικο pc μηπωσ σε κοβει κανα pc Η κανα firewall. Για να μην ανοιγω θεμα εχω τρια ρουτερ (το baudtec απο οτε, το thomson tg585 v8 και το καινουργιο το huwei της forthnet) μπορω με κανενα απο αυτα να ριξω το snr? Αν ναι πως? thomson v8 οσο ξερω δεν υποστηριζει.το Huawei δεν αξιζει διοτι λογικα θα συγχρονισει λιγοτερο απο το thomson οποτε οτι κερδισεις με το dmt θα το εχεις με default απο το thomson.για τo baudtec δεν ξερω.αν εχεις Forthnet Με 6 snr δεν εχει νοημα να το ριξεις πιο κατω. επισης αν εχεις forthnet δες αν εισαι σε alcatel η siemens dslam γιατι αν εισαι σε alcatel υπαρχει τροπος για να κερδισεις σε ταχυτητα.αν βαλεις το Thomson και πας στο dsl και details καπου γραφει vendor(remote/local).πες μας τι γραφει εκει.αυτο για forthnet αμα εχεις.για το Huawei εχει βγει και firmware update.δεν ξερω αν θα κερδισεις κατι σε ταχυτητα βεβαια.πρεπει να υπαρχει στο site της forthnet.Μπορω να στο στειλω αλλα εγω θα διαλεγα το Thomson.Κλασεις ανωτερω απο το Huawei/baudtec.
nike1600 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ok λοιπον... Μετα απο δοκιμες με ολα (εκτος απο το χαβαϊ) βρηκα οτι το thomson στις ρυθμισεις του λεει οτι συγχρονιζει μισο mbps πιο κατω απο το baudtec... Στη πραξη ομως αφου κατεβασα driver nvidia το baudet επιανε 1.140 kbps ενω το thmson 1.100 kbps μηδαμινη διαφορα... Το θεμα ειναι οτι το baudtec ανεβαζει θερμοκρασιες και καμια φορα εχω restarts...Επισης το thomson λεει Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 κρατας το Thomson για μενα.πολυ μικρη διαφορα.περνα και πιο νεο firmware στο Thomson μηπως κερδισεις κατι.οχι εισαι iftn οποτε εισαι siemens οποτε ολα οκ.δεν χρειαζεται κατι αλλο.Noise margin λογικα εχεις 6αρι σωστα? http://leoforeia.gr/thomson/
nike1600 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 ναι 6αρι εχω αλλα στις ωρες αιχμης το thomson πεφτει μισο mb κατω απο το baudtec τι μπορει να φταιει?
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 ναι 6αρι εχω αλλα στις ωρες αιχμης το thomson πεφτει μισο mb κατω απο το baudtec τι μπορει να φταιει? σε ωρες αιχμης χανεις συγχρονισμο και ξανασυγχρονιζει η απλα εχεις λιγοτερο download.το πρωτο ΄λιγο δυσκολο το δευτερο λογικο αμα ειναι λιγο πιτα το dslam αλλα αυτο θα γινεται και με τα 2 ρουτερ τοτε .εκτος αν εννοεις μισο db και οχι μισο mbit.αν αλλαζει η ταχυτητα συγχρονισμου σημαινει οτι επεσε ο συγχρονισμος και ξανασυγχρονισε.
nike1600 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 oχι μισο mbit εννοω... Δλδ τις ωρες αυτες το baudtec πεφτει απο 11.300 σε 1800 και το thomson σε 10.300.. WTF?
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 τοτε χανει συγχρονισμο για καποιοο λογο μαλλον λογω crosstalk.το καθε ρουτερ οπως λεμε ειναι διαφορετικο με διαφορετικο chiPset.οτι χανει το ενα πχ μισο mbit δεν σημαινει οτι και το αλλο θα κανει το ιδιο.η δεν σημαινει οτι και τα 2 θα συγχρονισουν στην ιδια ταχυτητα.απλα λεμε για ταχυτητα συγχρονισμου οχι για το ποσο κατεβαζεις.για να αλλαξει η ταχυτητα συγχρονισμου πρεπει να χασει συγχρονισμο το ρουτερ.εκτος αν εσυ λες ποσο κατεβαζεις.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 αν δεν αλλαζει ο συγχρονισμος οκ απλα ειναι λιγο πιτα ισως το dslam.αν τις υπολοιπες ωρες κατεβαζεις οσο συγχρονιζεις εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα