Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω μια απορια..

Έχω το NetFaster IAD της HOL εδω και 4 χρονια περιπου.. αρχικα ειχα συνδεση 6mbps και τωρα προσφατα εβαλα εως 24mbps..

Πιανω ταχύτητες κοντα στα 11mbps.. ειναι λογικο βασει του θορύβου της γραμμης μου κλπ να εχω αυτη την ταχυτητα?

Πρεπει να κανω καποιες αλλες ρυθμισεις?

Παιζει καποιο ρολο ο DHCP Server?

Ευχαριστω

36935862.jpg

98002567.jpg

Δημοσ.

Με 36 attenuation ναι, εισαι νορμαλ.

Παντως στα stats λεει 13,5 Mbps και οχι 11 που λες.

Το 11 το βλεπω με speedtest.. και το επισημο τις HOL και στο speedtest.net, με κλειστα ολα εννοειται.. επισης εχω βγαλει ολα τα firewall αλλα η ταχυτητα παραμενει 2mbps κατω.. τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Δοκιμασε να κατεβασεις εναν οποιο να'ναι driver της nvidia και δες εκει με ποσο κατεβαζεις.
Τα speedtests ανεκαθεν δεν ηταν και ο καλυτερος τροπος να τεσταρεις την ταχυτητα της γραμμης σου.

Δημοσ.

Δοκιμασε να κατεβασεις εναν οποιο να'ναι driver της nvidia και δες εκει με ποσο κατεβαζεις.

Τα speedtests ανεκαθεν δεν ηταν και ο καλυτερος τροπος να τεσταρεις την ταχυτητα της γραμμης σου.

gfgij.jpg

1,2 το μέγιστο.. Οπως και στα torrents..

Δημοσ.

Εδω θα σε γελασω.
Εκτος και αν το 13,5 Mbps που λεει ειναι το attainable line rate,
δηλαδη τα maximum Μbps που μπορεις να παρεις απο την HOL στη θεωρια.

Δημοσ.

Εδω θα σε γελασω.

Σε ευχαριστω παντως.. αν καποιος αλλος ξερει τιποτα αλλες ρυθμισεις που πρεπει να κανω, καποιο update στο firmware κλπ να λυσουμε το προβλημα, ας μου πει θα με βοηθησει πολυ

Δημοσ.

Ειχα και εγω για χρονια HOL και νομιζα πως ηταν καλή. Γυρισα σε Forthnet περυσι και με τον ιδιο συγχρονισμο, ειχα πολυ μεγαλύτερες ταχυτητες. Δε χανεις κατι να δοκιμασεις.

Δημοσ.

Μα ουσιαστικα δεν εχει καποιο προβλημα, εφόσον δεν εχει αποσυνδεσεις.

Μερικες φορες.. καμια φορα την ημερα κανει ενα "κλικ" το ρουτερ και κανει κατι σαν restart.. για να πω την αληθεια..

Δημοσ.

Ο dhcp δεν παιζει ρολο.πολυ λογικη η ταχυτητα και πολυ καλη για 36 attenuation.
επισης δεν τρεχουμε speedtest.κρατα το 13,5 που βλεπεις .αυτο ειναι το σωστο.αλλιως δοκιμασε με καποιον ftP να δεις

εγώ με otenet 33db/8.8snr κλειδώνω στα 8.7mbps είναι φυσιολογικό?

θεωρητικα ειναι λιγο.πρακτικα υπαρχουν και χειροτερα.πρεπει να κανεις δοκιμη σε χωνευτη η κατανεμητη για να δεις μηπως χανεις για καποιο αλλο λογο.πχ να μην εχεις βαλει καπου φιλτρο η να ειναι αναποδα.λαθος splitter.προβληματικο καλωδιο.προβληματικο ρουτερ.συναγερμος χωρις φιλτρο

Καλησπερα σας εχω μια απορια..

Έχω το NetFaster IAD της HOL εδω και 4 χρονια περιπου.. αρχικα ειχα συνδεση 6mbps και τωρα προσφατα εβαλα εως 24mbps..

Πιανω ταχύτητες κοντα στα 11mbps.. ειναι λογικο βασει του θορύβου της γραμμης μου κλπ να εχω αυτη την ταχυτητα?

Πρεπει να κανω καποιες αλλες ρυθμισεις?

Παιζει καποιο ρολο ο DHCP Server?

Ευχαριστω

Μερικες φορες.. καμια φορα την ημερα κανει ενα "κλικ" το ρουτερ και κανει κατι σαν restart.. για να πω την αληθεια..

κανει restart ολο το ρουτερ η απλα πεφτει το ιντερνετ/?αν κανει το πρωτο τοτε καιρος να παρεις κανα δικο σου ρουτερ σοβαρο.αν ειναι το δευτερο ειναι θεμα γραμμης.τωρα για να δεις το μεγιστο της γραμμης αν πιανουν τα χερια σου δοκιμαζεις και στον κατανεμητη της πολυκατοικιας η στην χωνευτη η στην κεντρικη πριζα αμα δεν εισαι τοσο ψαγμενος.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο

Ειχα και εγω για χρονια HOL και νομιζα πως ηταν καλή. Γυρισα σε Forthnet περυσι και με τον ιδιο συγχρονισμο, ειχα πολυ μεγαλύτερες ταχυτητες. Δε χανεις κατι να δοκιμασεις.

απλα μια δοκιμη ειναι λιγο δυσκολο γιατι πρεπει να κανει αιτηση κτλ.εχει δηλαδη λιγο ιστορια.κατα τα αλλα ναι με forthnet Λογω του 6 margin ισως συγχρονισει και λιγο καλυτερα.

Εδω θα σε γελασω.

ειναι actual rate οχι attainable οπως βλεπω στην φωτο

Δημοσ.

πιτα dslam.κατι να τον κοβει.να μην κατεβαζει απο καλο server κτλ.

to torrent δεν ξερω αν το μετραμε διοτι παλια επαιζαν κατι traffic shaping στην hol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...