Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...και αυτό χρεώνετε, ΛΙΓΟ μεν άλλα χρεωνετε

Απόρριψη Ανωνύμων Κλήσεων για Τηλεφωνική Γραμμή PSTN € 0,62 / μήνα για Τηλεφωνική Γραμμή ISDN € 0,92 / μήνα για Τηλεφωνική Γραμμή ISDN PRA € 14,76 / μήνα

Στον ΟΤΕ μπορεί, η Forthnet το 'χει δωρεάν στο πακέτο ψηφιακών ευκολιών.

Δημοσ.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ?

ειμαι forthnet με τις ψηφιακες  ΕΥΚΟΛΙΕς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΧ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ να μην δεχομαι με αποκρυψη κλησεις στο σταθερο μου,πως στο καλο μερικες εταιριες που πρωοθουν προιοντα κινητων ας πουμε ή κατι αλλο παιρνουν τηλ.....

γραφει στη  οθονη σταθερου μου     -P-  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ

το εχω απορια αυτο! εχουν συστημα που κανουν κλησεις ντε και καλα και ας εχουμε φραγη με αποκρυψη ή ειναι "κενο" της  forthnet και μερικα τηλεφωνηματα "περνανε"...

Δημοσ.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ?

ειμαι forthnet με τις ψηφιακες  ΕΥΚΟΛΙΕς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΧ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ να μην δεχομαι με αποκρυψη κλησεις στο σταθερο μου,πως στο καλο μερικες εταιριες που πρωοθουν προιοντα κινητων ας πουμε ή κατι αλλο παιρνουν τηλ.....

γραφει στη  οθονη σταθερου μου     -P-  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ

το εχω απορια αυτο! εχουν συστημα που κανουν κλησεις ντε και καλα και ας εχουμε φραγη με αποκρυψη ή ειναι "κενο" της  forthnet και μερικα τηλεφωνηματα "περνανε"...

Τι τηλεφωνία έχεις στην forthnet voip η την κλασική, ξέρεις?

Δημοσ.

Άσχετο αλλά τώρα που διάβαζα το θέμα μου ήρθε.Στο σταθερό που έχει η γιαγιά μου έχουμε αναγνώριση κλήσης και αναγνωρίζει ακόμα και αυτά με απόκρυψη.Όχι όμως όταν παίρνει κάποιος αλλά όταν πας στο μενού κλήσεων που δείχνει αναπάντητες, εισερχόμενες κ.τ.λ.

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετο αλλά τώρα που διάβαζα το θέμα μου ήρθε.Στο σταθερό που έχει η γιαγιά μου έχουμε αναγνώριση κλήσης και αναγνωρίζει ακόμα και αυτά με απόκρυψη.Όχι όμως όταν παίρνει κάποιος αλλά όταν πας στο μενού κλήσεων που δείχνει αναπάντητες, εισερχόμενες κ.τ.λ.

φανταστικο! :)

Δημοσ.

Τι πάροχο έχει η γιαγιά σου; Και τι συσκευή; Γιατί θα μας τρελάνεις εσύ σήμερα...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η υπηρεσία που εχει το μήνυμα και σε προειδοποιεί για ενδεχόμενη καταγραφή λέγετε "εντοπισμός κακόβουλων κλίσεων" και το τιμολόγιο είναι αυτό

http://oteshop.ote.gr/portal/page/portal/OTESHOP/customer_service/entopismos_kakoboulon_kliseon

Τέλος εντοπισμού κακόβουλων ή ενοχλητικών κλήσεων για PSTN
Για το χρονικό διάστημα μέχρι και 10 μέρες 67,65 € Για κάθε επιπλέον ημέρα και μέχρι 15 ημέρες 12,30 €/ ημέρα

Τέλος εντοπισμού κακόβουλων ή ενοχλητικών κλήσεων για ISDN BRA
Για το χρονικό διάστημα μέχρι και 10 μέρες 110,70 € Για κάθε επιπλέον ημέρα και μέχρι 15 ημέρες 18,45 €/ ημέρα

Τέλος εντοπισμού κακόβουλων ή ενοχλητικών κλήσεων για ISDN PRΑ
Για το χρονικό διάστημα μέχρι και 10 μέρες 332,10 € Για κάθε επιπλέον ημέρα και μέχρι 15 ημέρες 36,90 €/ ημέρα

νόμιζα ότι ελεγε για κινητή τηλεφωνία όπου δεν χρεώνεται, για σταθερή τηλεφωνία δεν γνωρίζω καθόλου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...