Προς το περιεχόμενο

Modem/router

iason55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω ενα pc σταθερο που ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο στο router.λοιπον αυτο το καλωδιο χαλασε και λογο προβληματων δεν μπωρο να παρω αλλο και τωρα δεν εχω ιντερνετ Μηπως υπαρχει κανα προγραμμα που να κανει το modem /router Κεραια ωστε να με βγάζει τα γυρω δυκτια;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το καλωδιο εχει χαλασει ...αλλα ξερει κανενας κανα προγραμμα που μπορει να με διχνει το δυκτια της περιοχης μου χρησιμοποιοντας το router /modem ως κεραια

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

κατι δεν μας λες καλα.αν επαιρνες internet απο το ρουτερ και το ρουτερ δεν εχει ασυρματο η αν εσυ δεν εχεις ασυρματο οχι δεν μπορεις να παρεις ιντερνετ απο το ρουτερ.αν τωρα το ρουτερ το ειχες σαν repeater για να πιανει αλλα δικτυα και να παιρνεις ιντερνετ ετσι τοτε παλι δεν γινεται να κανεις κατι εκτος αν εχεις παλι wifi καρτα στο pc.εκτος  αν κατι δεν καταλαβα καλα.το καλωδιο ουτε 2 ευρω δεν εχει.και ολο και και καποιος θα εχει να σου δωσει ενακαλωδιο.εκτος αν δεν καταλαβαμε καλα κατι γιατι οπως τα λες εγω δεν βγαζω νοημα τι θες να κανεις.καταλαβαινω το προβλημα αλλα οχι τι ζητας να κανεις μετα.

αν το pc σου συνδεεται μονο με ethernet τοτε οτι και να κανεις το pc δεν θα παρει ποτε ιντερνετ αμα δεν εχει ασυρματο η δεν παρεις αλλο καλωδιο.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τη προσοχη σου .αυτο που ρωταω ειναi αμα γινετε με κανα προγραμμα να πιανω δυκτια χρησμιμοποιοντας το modem/router .το pc δεν εχει κεραια ..δηλ αντι για κεραια ωστε να πιανω δυκτιο να χρησιμοποιω το modem/router .<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia καλωδιο εχω αγορασει αλλα θελω να το κανω και με αυτο τον τροπο αμα γινετε

Δημοσ.

για να γινει αυτο πρεπει το ρουτερ να εχει επιλογη για Repeater/universal repeater,extender,client για να πιασει δικτυα.εκτος απο καποια ρουτερ που μπορει να μην εχουν αυτην την επιλογη απο default αλλα να μπορει καποιος να περασει Custom firmware η καποιο dd-wrt ωστε να μπορει να κανει μετα αυτην την δουλεια.αν ειναι adsl router τοτε και πιο δυσκολο να εχει καποιο απο τα παραπανω Modes που εγραψα και πιο δυσκολο να παιρνει dd-wrt

Δημοσ.

το πιο απλο θα ηταν να παρεις ενα repeater tp link που ειναι πολυ φτηνο.και σε ποιοτητα ειναι φυσιολογικο.πχ το 701nd απλα προσπαθησε να παρεις τα v2(version 2).εχουν και διαφορετικο design αν θυμαμαι σωστα απο τα v1.υπαρχει και το 801Nd μετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...