arianos16 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Είμαι από chrome και δεν μου εμφανίζει τους τίτλους των αγγελιών.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 checkαρε με ποια filter list παίζει το adblock σου, αν δεν είναι η Easylist τότε άλλαξε την σε αυτή...
fantakola Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 checkαρε με ποια filter list παίζει το adblock σου, αν δεν είναι η Easylist τότε άλλαξε την σε αυτή... Εχω περασμενο το Adblock Plus στον Firefox και τον Chrome Με Firefox + Chrome, adblock ενεργοποιημενο, δεν μου εμφανιζει τους τιτλους οταν κοιταζω τις αγγελιες ανα κατηγορια Οταν ομως κοιταξω αγγελιες Πωλησης ή Ζητησης (οπου ειναι ολες μαζι), τοτε οι τιτλοι εμφανιζονται κανονικα Οο Φυσικα, αν κανω disable to Adblock Plus, τοτε μπορω να δω τους τιτλους των αγγελιων και ανα κατηγορια Με το Safari που δεν εχω καποιο adblock, δεν υπαρχει προβλημα, οπω ηταν αναμενομενο βεβαια. any ideas ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Εχω περασμενο το Adblock Plus στον Firefox και τον Chrome Με Firefox + Chrome, adblock ενεργοποιημενο, δεν μου εμφανιζει τους τιτλους οταν κοιταζω τις αγγελιες ανα κατηγορια με την Easylist για filter subscription?
fantakola Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ειχα μονο την default (fanboy list νομιζω) Περασα τωρα και την easylist και παιζει στον firefox αλλα οχι στον Chrome
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 έβαλες δλδ στο adblock του chrome την easylist και δεν δείχνει του τίτλους? κάτι άλλο φταίει, κάνε κάνα clear την cache...
fantakola Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 έβαλες δλδ στο adblock του chrome την easylist και δεν δείχνει του τίτλους? κάτι άλλο φταίει, κάνε κάνα clear την cache... Ακριβως Δεν δειχνει τους τιτλους μεσα απο την καθε κατηγορια Αν επιλεξω να δω ανα κατηγορια Πωλησης/Ζητησης, τοτε εμανιζονται οι τιτλοι (το προβλημα παραμενει το ιδιο δηλαδη) Την cashe την αδειασα, οπως και ολο το ιστορικο, αλλα γιοκ Η προσθηκη της easylist στην Αλεπου δουλεψε, αλλα στον Χρωμιο οχι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ποιο adblock έχεις συγκεκριμένα στον chrome? γιατί υπάρχουν κάμποσα... Easylist (English) έτσι?
fantakola Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το γράφω και στο αρχικό ποστ μου βρε Adblock Plus English και οι 2 λίστες που έχω περασμένες Sent from my MB860 using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 περίεργο, σε 2 PC κι όπου αλλού πάω και κάνω sign in με Chrome αν έχω Easylist (English) στο Adblock Plus οι αγγελίες παίζουν μια χαρά...
grotenfrod Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, ενώ στην αλεπού me adblockplus κανονικά τις βλέπει, αλλά και στο laptop με chrome και adblock plus.
gigasteo83 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο το θεμα τελικα εχει λυθει? Δουλευω Chrome με Adblock και στις Αγγελιες εχω θεμα . Δεν μου βγαζει πανω αριστερα οταν μπαινω σε μια αγγελια το ονομα και τις αξιολογησεις του μελους . Στα Options εχω αυτα : Ad Blocking Filter Lists AdBlock custom filters (recommended) EasyList (recommended)updated 4 minutes ago Greekupdated 4 minutes ago Add filters for another language: -- Select Language -- Εχω δοκιμασει να απενργοποιησω Η' ενεργοποιησω τα παντα αλλα δεν παιζει σωστα με κανεναν συνδιασμο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα