Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Εδώ και περίπου ένα μήνα ο υπολογιστής κατά το κλείσιμο βγάζει ενημερώσεις κάθε φορά και μέχρι προχθές τις έκανε κανονικά και μετά έκλεινε (τα windows δεν είναι αυθεντικά).

Το θέμα είναι ότι τις δύο τελευταίες μέρες αργεί πολύ να κάνει τις ενημερώσεις και στο τέλος που τις έχει ολοκληρώσει αντί να κλείσει βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία!

Επειδή δεν έχω και τις καλύτερες γνωσεις Η/Υ και αυτά που βγάζει μου φαίνονται ελαφρώς κινέζικα θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει?? Αν απενεργοποιήσω την αυτόματη ενημέρωση των windows θα γίνει τίποτα ή όχι? να το δοκιμάσω?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!!  ^_^ :)

post-232122-0-14881100-1358693000_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι απενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις κ μετά κατέβασε και το Hd Sentnel και κανε ένα έλεγχο στο δίσκο σου.. Ξεκίνα ετσι και βλέπουμε.

Αντι-malware έχουμε ? και αν ναι πιο ?

Δημοσ.

κατεβασα την free εκδοση του hdsentinel και βγαζει 100% health

τωρα κανω ενα full scan με το superantispyware?ειναι οκ η να κατεβασω κανενα αλλο?

επισης απενεργοποιησα τις αυτοματες ενημερωσεις.

θα επανελθω με αποτελεσματα απο το σκαναρισμα..

ευχαριστω

το superantispyware εβγαλε αυτα.

τα σβηνω ολα ?

post-232122-0-41938700-1358697995_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα πηγάζει από τα Adware που βρήκε - τα σβήνεις ναι. Καλό θα είναι να κάνεις και scan με ένα Antivirus, προαιρετικά μεν. Link.png Site: http://www.avast.com/en-eu/index">Avast 7

Αν και γνώμη μου είναι ότι η ζημιά έγινε από τις ενημερώσεις - έχω συναντήσει στο παρελθόν ανάλογα  περιστατικά που λύθηκαν μόνο έπειτα από format, δηλαδή επανεγκατάσταση των Windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...