stefanos777 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι bd rom εγγραφής για φορητό. Θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν εξωτερικό bd rom. Υπάρχει κάποιος τρόπος;
HamerZ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Πας για κάτι σαν το Site: http://www.ebay.co.uk/itm/SATA-to-USB-USB2-0-Slim-Line-Case-External-CD-DVD-Rom-For-PC-Laptop-Win-7-XP-ME-/230708113588?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item35b74670b4">SATA to USB USB2.0 Slim Line Case External CD DVD Rom For PC Laptop Win 7 XP ME είτε από ebay, amazon, εντός Ελλάδας μαγαζί. Βέβαια καλύτερο θα είναι να δεις αντίστοιχο κουτί με esata ή usb3 σύνδεση εξωτερική, λόγο του συνολικού όγκου αρχείων που θες να γράψεις συνήθως.
stefanos777 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Σε ευχαριστώ φίλε μου HamerZ γιατί όταν το αγόρασα και είδα ότι η σύνδεση SERIAL ATA που έχει είναι μικρότερη από αυτή που έχει ένα εσωτερικό dvd rom και bd rom για σταθερό κόλλησα και δεν ήξερα τι να κάνω.
HamerZ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Για τι σύνδεση ενδιαφέρεσε; Δεν ξέρω αν usb 2.0 θα είναι αρκετό να γράψεις με ταχύτητες x6-x8 Προσωπικά πήρα blu-ray writer για σταθερό και τον συνδίασα με θήκη 10ετίας με usb 2.0 + firewire 400 και τροφοδοσίας καλώδιο το τυπικό 4πινο. Αρχικά έκανα τρύπα στο πίσω μέρος για να μπορεί να χωρά 2 καλώδια sata. Παραγγελία καλωδίου από sata σε esata από ebay και λύθηκε το θέμα σύνδεσης σε μεγάλη ταχύτητα με τον σταθερό μου (esata πίσω μέρος της μητρικής) και με αντίστοιχο esata controller (pci-express) στον φορητό μου. Έχοντας ήδη και 3.5 front sata (data και power) kit της Akasa (σε 4 σταθερούς μου), μπορώ να χρησιμοποιήσω το πακέτο συνδέοντάς το και από μπροστά από κάθε tower με χρήση τυπικού καλωδίου sata.
stefanos777 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει στην Ελλάδα τέτοιο εξάρτημα; Δεν βρίσκω πουθενά. Ακόμα και στο GOOGLE αν το αναζητήσεις δεν έχει ούτε μια σελίδα από Ελλάδα. Φίλε μου HamerZ θα ήθελα να είναι usb3 αλλά προς το παρόν δεν βρίσκω σε ελληνικό κατάστημα ούτε usb2. Αν γνωρίζεις μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ;
HamerZ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Με μια πρόχειρη ματιά στο ebay: Site: http://www.ebay.co.uk/itm/New-Black-Slim-DVD-RW-Optical-Drive-Enclosure-USB-Caddy-For-SATA-Writer-Burner-/400301310019?pt=UK_Collectables_HardDriveEnclosures_RL&hash=item5d33d14043">Black Slim DVD /RW Optical Drive Enclosure Είτε br είτε dvd writer θα βάλεις, λογικά έχει τις ίδιες διαστάσεις και φυσάκια. Και για USB 3.0 (εφόσων έχεις στην μητρική σου ή τον φορητό σου) Site: http://www.amazon.com/External-Enclosure-laptop-Optical-Burner/dp/B009Z7NE1Q">USB 3.0 SATA External Case Enclosure For laptop Optical Drive DVD Burner 2.5'' HDD Tray Caddy
stefanos777 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου HamerZ για τον χρόνο σου και τις πληροφορίες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα