jimmy213 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι όμως σαν τα δωρεάν 50GB του MEGA δηλαδή δεν τα έχεις για πάντα. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από τη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 What free users need to know is that their data may be deleted after a certain account inactivity period. What this means is that files and folders remain in the account for as long as it is active. According to MediaFire, the usual time is anywhere between 150 days to 300 days before an account is marked as inactive. Users receive emails five days before that is happening to inform them of the consequences. Ελεύθερη μετάφραση: Αυτό που ισχύει για τους δωρεάν χρήστες, είναι πως τα δεδομένα τους ίσως διαγραφούν όταν ο λογαριασμός είναι αδρανής για κάποια μεγάλη περίοδο. Η περίοδος αυτή μπορεί να είναι από 150-300 μέρες, και ο χρήστης θα λάβει προειδοποιητικό email πριν γίνει αυτό. Αυτό που κατάλαβα εγώ, είναι πως αν κάνεις log in από καιρού εις καιρόν, ο λογαριασμός δεν θα είναι αδρανής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafeek Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 και για iOS http://www.mediafire.com/software/mobile/index.php 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelis21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Χρήσιμα όλα αυτά αλλά όντως τι να τα κάνεις τα 50GB; Να αποθηκεύεις ταινίες; Γιατί για τραγούδια - φωτογραφίες ακόμα και τα 8είναι αρκετά.Ε τι τραβάτε πια με τις κάμερες του smartphone; Εγώ έχω dropbox + google drive + skydrive και έχω ήδη κουραστεί από τα πολλαπλά account. Αν ήταν να διαλλέξω ένα θα διάλεγα το dropbox. Το μόνο που μου άρεσε στο skydrive είναι το embed εγγράφων σε ιστοδελίδα κάτι που όμως έκανε και το google docs και μεταξύ μας για powerpoint το κάνει πολύ καλύτερη το google docs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelis21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Λυπάμαι αλλά σε πολλά θέματα η microsoft με απογοητεύει τον τελευταίο καιρό. Office 365, windows 8, κατάργηση του msn.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmoman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 200 Mb ανά αρχείο; Τι να το κάνεις τότε το 50αρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κάτι αρχίζει να κινείται με αργους ρυθμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα