moxalis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ποιότητα χιούμορ, παραγωγής και επίπεδο Ektelion ούτε στη δευτέρα παρουσία δε το βλέπω.Also, το να ξεπεράσεις τον pewdiepie σε επίπεδο είναι σαν να λες όχι σκατά, απόσκατα. So, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Μεγάλο μυστήριο και για μένα το πως έφτιαξε τέτοιο fanbase, αν και απαρτίζεται από 10χρονα.Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Και for the love of god, όχι άλλες μεταφράσεις! (Αν και έλιωσα στο γέλιο με κάτι σχόλια τύπου "Θρύλος της Βλοσυρόπετρας")
PonykaiGoiteia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Νέο βίντεο Προσοχή αυστηρά για αυτούς που ενδιαφέρονται! https://www.youtube.com/watch?v=CfC0aJY0QD4
chaplin1981 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Περιδιαβαση;Seriously?Επειδη ειστε και ηλικιακα νεοι,θεωρω οτι κανενε πλακιτσα με αυτον τον..εξελληνισμο ορολογιας..Δηλαδη σκεψου καποιον να προσπαθει να εξελληνισει εκφρασεις ιντερνετικες..U mad bro?(τρελος αδερφε?),Y U NO DIE?(ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΟΧΙ ΠΕΘΑΝΕΙΣ) και αλλα τετοια ομορφα.Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις,ειμαι φιλολογος (μεταξυ αλλων). 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Εγώ όποτε βλέπω να λένε (όχι τα παιδιά του βίντεο) τέτοια πράγματα στα ελληνικά, θυμάμαι τότε που είχαμε (λόγω Μαμούθ Comics; ) τον Άνθρωπο Αράχνη (οκ, it works), τον Φαρμάκη (Venom), τον Σφαγέα (Carnage), τον Λυκομάτη (Wolverine), τον Σιδεράνθρωπο (Iron Man), κλπ και έβγαζα τα μάτια μου. Γενικά, αφού τα ονόματα είναι στα αγγλικά και αφού στα αγγλικά θα τα ζητήσεις, μην τα μεταφράζεις. 2
chaplin1981 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Τα θυμαμαι αυτα και εχω ακομα τα κομιξ.Ειδικα αυτο το "Λυκοματης" με πικραινε..Ε οχι και Λυκοματης ο Wolverine μηνταπαρω.
PonykaiGoiteia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Επέστρεψε δυνατό και καλό και ευχάριστο https://www.youtube.com/watch?v=fjeTwFPn5tI
marios_geo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ λέω ότι κάποιοι είστε πολύ σκληροί και άδικοι στην κριτική σας. Τα παιδιά αρχικά κάνουν την πλάκα τους, η αισθητική είναι προσωπικό θέμα. Συνεχίστε με το δικό σας στυλ, καθώς δεν υπάρχουν και πολλές αντίστοιχες ελληνικές προτάσεις. 1
chaplin1981 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Παντως θεωρω,αφου το εχετε το λεγειν,οτι πρεπει να κανετε κανενα live streaming τυπου twitch.tv.Πιστευω οτι θα εδινε αλλον αερα στην προσπαθεια σας. 1
PonykaiGoiteia Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστούμε το έχουμε σκεφτεί θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα την οποία όμως δυστυχώς θα αργήσουμε να πραγματώσουμε
chaplin1981 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Συνεχιστε αυτο που κανετε και αφου εχετε μερακι κατι θα γινει 1
PonykaiGoiteia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Πέρασε μια βδομάδα! Κάθε τετάρτη βίντεο! Να το!
bnvdarklord Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Θέλω μερίδιο απο τα κέρδη για την χρήση του μεταφρασμένου τίτλου που ειχα προτείνει σε παλαιότερο πόστ 3
PonykaiGoiteia Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Είσαι φοβερός bnvdarklord να το και το καινούριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα