Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιότητα χιούμορ, παραγωγής και επίπεδο Ektelion ούτε στη δευτέρα παρουσία δε το βλέπω.
Also, το να ξεπεράσεις τον pewdiepie σε επίπεδο είναι σαν να λες όχι σκατά, απόσκατα. So, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Μεγάλο μυστήριο και για μένα το πως έφτιαξε τέτοιο fanbase, αν και απαρτίζεται από 10χρονα.

Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες  θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Και for the love of god, όχι άλλες μεταφράσεις! (Αν και έλιωσα στο γέλιο με κάτι σχόλια τύπου "Θρύλος της Βλοσυρόπετρας")

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιδιαβαση;Seriously?Επειδη ειστε και ηλικιακα νεοι,θεωρω οτι κανενε πλακιτσα με αυτον τον..εξελληνισμο ορολογιας..Δηλαδη σκεψου καποιον να προσπαθει να εξελληνισει εκφρασεις ιντερνετικες..U mad bro?(τρελος αδερφε?),Y U NO DIE?(ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΟΧΙ ΠΕΘΑΝΕΙΣ) και αλλα τετοια ομορφα.Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις,ειμαι φιλολογος (μεταξυ αλλων).

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ όποτε βλέπω να λένε (όχι τα παιδιά του βίντεο) τέτοια πράγματα στα ελληνικά, θυμάμαι τότε που είχαμε (λόγω Μαμούθ Comics; ) τον Άνθρωπο Αράχνη (οκ, it works), τον Φαρμάκη (Venom), τον Σφαγέα (Carnage), τον Λυκομάτη (Wolverine), τον Σιδεράνθρωπο (Iron Man), κλπ και έβγαζα τα μάτια μου.

Γενικά, αφού τα ονόματα είναι στα αγγλικά και αφού στα αγγλικά θα τα ζητήσεις, μην τα μεταφράζεις. :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ λέω ότι κάποιοι είστε πολύ σκληροί και άδικοι στην κριτική σας.

Τα παιδιά αρχικά κάνουν την πλάκα τους, η αισθητική είναι προσωπικό θέμα.

Συνεχίστε με το δικό σας στυλ, καθώς δεν υπάρχουν και πολλές αντίστοιχες ελληνικές προτάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως θεωρω,αφου το εχετε το λεγειν,οτι πρεπει να κανετε κανενα live streaming τυπου twitch.tv.Πιστευω οτι θα εδινε αλλον αερα στην προσπαθεια σας.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...