fearwhatnow Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αυτή τη βδομάδα ετοιμαστείται και κρατηθείτε γερά για ένα νέο παιχνίδι και πλέον έχουμε και greenscreen 2
PonykaiGoiteia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Κορο'ι'δεύετε όμως δε σκεφτήκατε ποτέ αυτό!Πρέπει από κάπου να ξεκινήσουμε οι προτότυπες ιδέες δεν έρχονται έτσι πρέπει να έχουμε κάποια βάση!Έτσι λοιπόν ξεκινάμε σαν όλους τους άλλους και μόλις σκεφτόμαστε μία βελτίωση την εφαρμόζουμε άμεσα π.χ. στα βίντεο από βδομάδα έχουμε greenscreen!Με αρκετή προσπάθεια και κόπο θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα! Η σελίδα μας στο FB https://www.facebook.com/pages/%CE%A0%CF%8C%CE%BD%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%93%CE%BF%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1/125705100930024?ref=hl Φλόμπες με αγάπη και εκρήξεις και πόνυ 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Πέρα απο την πλάκα χρειάζεστε πολύ βελτίωση για να φτάσετε σε επιθυμητό επίπεδο. 3
PonykaiGoiteia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Εδώ θα διαφωνούσα για το πολύ φέρνοντας σου ως αντιπαράδειγμα το pewdiepie
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Είναι απορίας άξιο πώς ο pewdiepie έχει τόσα views και subs (εντάξει για το youtube μιλάμε, το βασίλειο του low quality και των low standards). Κι εντάξει αυτός έκανε τη δουλειά του. Πάντως δεν θα έλεγα ότι βοηθάει κάποιον νέο στο χώρο που θέλει να κάνει κάτι άξιο αναφοράς, να συγκρίνεται με τον pewdiepie (γιατί δεν θέλει και προσπάθεια να το ξεπεράσεις αυτό το επίπεδο). Βασικά, μάλλον δεν βοηθάει καν να τον αναφέρει για το οτιδήποτε. Τα πόνυ που κολλάνε στο όλο σκηνικό; Είναι νέα μόδα or sth; "Επιστροφή στο Lameness μέχρι όσο δεν πάει"? 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Απο ότι είδα ο pewdiepie έχει μπόλικα views και μάλλον γι αυτό τον ανέφερες, αλλά άμα κάτσεις και δεις 1-2 βιντεάκια του αντιλαμβάνεσαι ότι δεν λέει τίποτα σπουδαίο ή αστείο..Όπως ανέφερε ο praetorian ούτε γω δεν μπορώ να καταλάβω απο που είναι όλα αυτα τα views αλλά αφού τα κατάφερε "bravo" του. Πάντως για μένα πρότυπο πάνω σε αυτο τον τομέα είναι totalbiscuit φάση που το συνδυάζει με ενημέρωση όπως με τα εκπληκτικά wtf/podcast του.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μιλαμε για καποιον που μιλαει Αγγλικα παντα,φυσικα και εχει τοσα views.Τωρα εσενα ποιος θα σε δει εκτος απο Ελληνες? Δευτερον,αυτο που κανετε ειναι περισσοτερο σαν stream,παρα σαν review .Και τριτων καποια αστειακια που πετατε ,ειναι λες και ακουω 10 χρονων παιδι. Αυτα,
PonykaiGoiteia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αυτή τη στιγμή το επίπεδο pewdiepie το έχουμε ξεπεράσει ήδη όπως είπατε! Και βελτιωνόμαστε σε κάθε βίντεο! Αυτό που λέει ο σωκράτης έχει δίκιο (είναι inside jokes) (θα το λάμβανα σοβαρά υπόψη αν δεν είχε αυτή τη φωτό στο φόρουμ) κάποια στίγμη θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό μείνετε συντονισμένοι και μόνο για σας θα φτίαξουμε ένα βίντεο που θα σας τέρψει για αυτό άμα θέλετε αντί να λέτε είναι κακό αυτό είναι κακό εκείνο δόστε μου αντιπροτάσεις (δείγμα πολιτισμού)
zizu10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ορίστε η αντιπρόταση http://www.insomnia.gr/topic/430073-ektelions-retro-reviews/ Αυτό θα πει review - σκοπός είναι να δείξεις στον κόσμο κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού (τα θετικά και τα αρνητικά του), ώστε να καταλάβει δύο πράγματα και αυτός που σκέφτεται να (ή αν θα) το αγοράσει. Το ότι ο pewdiepie έχει τόσα views δεν μου λέει τίποτα. Με αυτή την λογική και ο PSY έχει 1+ δισ. αλλά σε 5 χρόνια δεν θα τον θυμάται κανείς σε αντίθεση με τραγούδια που έχουν ~1-2 εκ. και ακούγονται τα τελευταία 30 χρόνια... 3
PonykaiGoiteia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 άπα σαν και αυτόν δεν γίνομαι ο τύπος βγάζει γυμνή γυναίκα αυτό θεωρείται (π....γραφία) ωραίο αντιπαράδειγμα 1λεπτό και 41δευτερόλεπτα αν ρωτήσεις που? και βρίζει Edit: Εμένα μου αρέσει ο τύπος. (Ο δευτερος από τους δύο των βίντεο)
zeniath Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Και αυτός έχει κάμποσες χιλιάδες views, κάντε αυτό τότε εφόσον πουλάει και μην πιάνετε τον Ektelion στο στόμα σας http://www.youtube.com/watch?v=6ZQXETiF0sc
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 άπα σαν και αυτόν δεν γίνομαι ο τύπος βγάζει γυμνή γυναίκα αυτό θεωρείται (π....γραφία) ωραίο αντιπαράδειγμα 1λεπτό και 41δευτερόλεπτα αν ρωτήσεις που? και βρίζει Edit: Εμένα μου αρέσει ο τύπος. (Ο δευτερος από τους δύο των βίντεο) Ι LOLED HARD 2
nickarmy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 άπα σαν και αυτόν δεν γίνομαι ο τύπος βγάζει γυμνή γυναίκα αυτό θεωρείται (π....γραφία) ωραίο αντιπαράδειγμα 1λεπτό και 41δευτερόλεπτα αν ρωτήσεις που? και βρίζει Edit: Εμένα μου αρέσει ο τύπος. (Ο δευτερος από τους δύο των βίντεο) μονο ως αστείο αλλιως ban you
PonykaiGoiteia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Edit: Εμένα μου αρέσει ο τύπος. (Ο δευτερος από τους δύο των βίντεο) check this out
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα