Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν επικοινώνησα ακόμη γιατί λόγω ελαχίστου ελεύθερου χρόνου δεν το τελείωσα ακόμη το παιχνίδι.

Μία εβδομάδα δουλειά θέλει ακόμη,αλλά ποιά εβδομάδα θα είναι αυτή... :unsure:

Αλλά δε βλέπω και μεγάλη πιθανότητα να επιτραπεί κάτι τέτοιο,από τα λεγόμενα όλων.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ τελικά συναντήθηκα εχτές με ανθρώπους από την εταιρεία και μου είπαν θα ήθελαν να ανεβάσω το παιχνίδι, αρκεί να προσθέσω τα γραφικά που χρησιμοποιούν στο επιτραπέζιο ώστε να είναι και πιο ρεαλιστική η τελική ψηφιακή έκδοση.

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ τελικά συναντήθηκα εχτές με ανθρώπους από την εταιρεία και μου είπαν θα ήθελαν να ανεβάσω το παιχνίδι, αρκεί να προσθέσω τα γραφικά που χρησιμοποιούν στο επιτραπέζιο ώστε να είναι και πιο ρεαλιστική η τελική ψηφιακή έκδοση.

Συγχαρητηρια! :-D

Δημοσ.

Ευχαριστώ :)

Γενικώς είχε ενδιαφέρον γιατί γνώρισα και το γραφίστα τους, ο οποίος είναι και σκιτσογράφος. Έφτιαχνε πάρα πολύ ωραία σχέδια στο illustrator με χρήση γραφίδας. Ιδανικά για 2d παιχνίδια. Anyway, για να μην ξεφεύγω και από το θέμα, καταλήγουμε πάλι στο ότι μπορεί να υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα για τα επιτραπέζια παιχνίδια αλλά δε χάνουμε τίποτα ρωτήσουμε και τους ίδιους τους σχεδιαστές των παιχνιδιών μήπως και πάρουμε το οκ.

Δημοσ.

Είναι το "Κυκλοφοριακή αγωγή".

http://www.desyllasgames.gr/products.aspx?id=9&prod=1416&pos=3

Ένα demo του παιχνιδιού, έχω ανεβάσει στο http://www.miniplay.gr/various/traffic.html.

Απομένει να κάνω κάποιες μικροαλλαγές και προσθήκες και βέβαια να αντικαταστήσω τα γραφικά με εκείνα που θα μου στείλουν από το Δεσύλλα.

Δημοσ.

Thank you :)

Τυχαία δεν πάει αλλά θέλει βελτίωση το κομμάτι του AI. Υπολογίζει τις δυνατές διαδρομές υπολογίζοντας κάποια βάρη ανάλογα με κάποια κριτήρια. Είναι κι αυτό μέσα στις αλλαγές που θέλω να κάνω γιατί μερικές φορές, πράγματι, το CPU πέφτει σε "loop" και κάνει συνεχώς κύκλους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...