matsouki1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Γεια σε όλους. πρόσφατα νοίκιασα ένα σπίτι και το πρόβλημα που έχω είναι ότι ο ΟΤΕ( όπως και καμία άλλη εταιρία βασικά) δε μπορεί να μου παρέχει ίντερνετ λέει διότι δεν υπάρχουν αλλά διαθέσιμα ports στην εκεί περιοχή και ότι πρέπει να προβεί σε κατασκευή νέων γραμμών. τουτέστιν ούτε σε ένα χρόνο μου είπανε. οπότε αποφάσισα να προβώ σε αγορά εξωτερικής κεραίας wifi ώστε να πιάνω όσο μπορώ κάποιο ελεύθερο ασύρματο δίκτυο κάποιας δημόσια υπηρεσίας ή και ακόμη να πιάνω από το ασύρματο δίκτυο φίλου μου που μένει στα 500 μέτρα πιο πέρα από το δικό μου σπίτι. το καλό είναι ότι το σπίτι μου είναι πολύ ψηλά και δεν έχει εμπόδια μπροστά. έχω δει 2 περιπτώσεις 1.) TP-LINK TL-WA5210G και 2.) TP-Link Wireless Outdoor Access Point N150 5GHz TL-WA7510N. Παρακαλώ για την βοήθεια σας με προτάσεις για τον εξοπλισμό που θα χρειαστώ και παρατηρήσεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kemosabe Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Το πρώτο δουλεύει στα 2.4 το 2ο στα 5 . Πριν αγοράσεις κάτι πρόσεχε τι θες να κάνεις. Δες το πρώτο θέμα που είναι sticky. Θα σε βοηθήσει πιστεύω να αποφασίσεις.
nadware1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Αγόρασε μια Alfa πολύ καλές Όντως φαίνεται ΠΟΛΥ καλή για τα λεφτά της... http://www.ebay.com/itm/2-4GHz-20dbi-Yagi-WLAN-WiFi-Wireless-Antenna-For-USB-Modem-PCI-Card-Router-/390389479689?pt=UK_Computing_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item5ae506b909 Πως τη συνδέουμε όμως με wifi κάρτα; Ξέρεις καμία usb που να έχει τέτοια είσοδο; Τι καλώδιο και connectors χρειάζομαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα