Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγο μιας νίκης στα αγαπημένο μας  οπαποστοίχημα  :cry: της τάξεως των 170ε αποφάσισα να τα ρίξω στο desktop μου το οποίο αποτελείται απο 

fractal arc midi

ga-b75m-d3v

g840

8gb ram 1600

ati 3870

2xhdd

xfx pro 550w

και οθόνη lg 234v

ειδικά προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι :matlab,autocad και κάποια άλλα σχεδιαστικά.

απο παιχνίδια παίζω : pes(το οποίο σε 1920x1080 μου τρέχει μια χαρά),αλλά ίσως και κάποιο άλλο αργότερα ,κύρίως cod ,max payne.έχω το xbox360 και παίζω εκεί τα περισσότερα games.

*να σημειώσω οτι αργότερα θ αλλάξω είτε το ένα είτε το άλλο και υπάρχει σκοπός να αγοραστεί και ένας ssd μάλλον για τον άλλον μήνα.

είμαι μεταξύ https://www.skroutz.gr/s/2073064/Intel-Core-i5-3470-Box.html και https://www.skroutz.gr/s/2375347/Sapphire-Radeon-HD7850-1GB-Dual-X.html

θα ήθελα τη γνώμη σας.εσείς τι θ αλλάζατε??

Δημοσ.

προς τον επεξεργαστή έκλινα και εγώ αλλά ήθελα μια δεύτερη γνώμη.αυτός είναι εντάξει έτσι??

@MoviemakerGr σε λίγο καιρό θα πάω για 120gb ποιός ο λόγος να δώσω τώρα 60ε για 64gb μάλιστα αφου δεν τον έχω άμεσα ανάγκη

@george kesoglu εχθές γύρισα απο τριήμερη εκδομή.ε μην καλομαθαίνουμε είμαστε και σε περίοδο κρίσης... άλλωστε αυτά ήταν λεφτά "εκτός προγράμματος"

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω μαζί σου αν όμως εκμεταλλευτείς διαφορετικά τον HDD η πουλώντας τον η κάνοντας τον αποθήκη την οποία θα εκμεταλλευτείς άμεσα,αλλιώς δεν έχεις άλλον λόγο να πας σε 120αρι έχοντας δεύτερο σκληρό.

Εγώ έχοντας και 64 και 128 αλλά έχοντας και δεύτερο δίσκο η πληρότητα ήταν ίδια  περίπου στα 35-40 GB από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου.. Και για να εξηγούμαι θεωρώ ότι όλοι μας έχουμε πληρώσει ουσιαστικά για να κάθονται υπερβολικά GB

Δημοσ.

οι τιμές που παίζουν στο skroutz για 64gb είναι τραγικές (58+) θεωρώ "κοροιδία" τις τιμές τους και δεν αξίζουν τα λεφτά τους.Με 30ε παραπανω πάς σε 120gb. κατα τ άλλα θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου για τον χώρο των σκληρών.

Δημοσ.

Gpu αν εχουν προτεραιοτητα τα παιχνιδια. Αν αλλαξεις επεξεργαστη και κρατησεις την ιδια καρτα δε θα δεις διαφορα στις επιδόσεις. Ο g840 αποτελει πολυ καλο budget gaming επεξεργαστη. Προτεραιοτητα στον επεξεργαστη θα εδινα μονο αν ενιωθα οτι δεν με καλυπτει στα υπολοιπα προγραμματα που χρησιμοποιω.

Δημοσ.

@drkar η σωστή σειρά αναβάθμισης είναι αυτή που πρότεινες αλλά έχω σκοπό να πάρω ssd τον άλλο μήνα...

@XMorsX θα αλλαχτεί και ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών μέσα στους επόμενους 3 μήνες.ίσως την κάρτα να την βρώ φθήνοτερα μέτα απο λίγο καιρό.

δεν είμαι extreme gamer (θέλω αλλα δεν έχω την ώρα και μάλλον ούτε το σύστημα ακόμα)

@Millennium έχει αρχίσει και με κουράζει το Xbox με τις διάφορες "αναβαθμίσεις" του για αυτό λίαν συντόμως θα το ρίξω στο pc game

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...