Προς το περιεχόμενο

Αργό wake up και restart.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα Macbook Pro του 2009 ..... με SSD πάνω και άφθονη μνήμη.

Με το παλιό λειτουργικό του έκανε 8 δευτερόλεπτα να κάνει restart ..... 4 για τερματισμό και 4 για εκκίνηση.

μόλις άνοιγες την οθόνη από sleep, έκανε 2 δευτερόλεπτα να ανάψει.

Το θέμα μου είναι ότι πριν καμιά δεκαριά μέρες του πέρασα το τελευταίο λειτουργικό Mountain Lion 10.8.2

και απο τότε καθυστερεί πολύ να κάνει τερματισμό και εκκίνηση.

Θέλει 45 δεύτερα για restart ..... 20 για τερματισμό και 25 για εκκίνηση ..... και θέλει καμιά 10 δεύτερα για να επανέλθει από sleep όταν ανοίγεις την οθόνη.

Και εκτός ότι καθυστερεί .... αναβοσβήνει η οθόνη 2-3 φορές .... βγάζει κάτι τεράστιους κέρσορες .... και τέτοια χαζά που δεν μου τα έκανε πριν.

Ξέρει κανένας τον λόγο ; ..... είναι θέμα ρυθμίσεων ή κάτι τέτοιο ;

Παίζει να θέλει οδηγούς και τέτοια ; ..... έρχομαι από windows και έχω μικρή εμπειρία στα mac.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως το πείρε κάπου το μάτι μου πρίν ..... γιατί ;

Το βρείκα .... αλλά αυτό λέει για εγκατάσταση τον Windows σε macbook που είναι βασησμένοι σε intel ....

.... δέν λέει τίποτα άλλο.

Επεξ/σία από JS v.i.p.
Δημοσ.

Οχι εννουσα αν έχεις στημένα windows μέσω bootcamp. Επειδή το mountain lion δημιουργεί ένα εικονικό partition για περίπτωση βλάβης καμιά φορά αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Μήπως έχεις partition στον δίσκο ή είναι ένα ολόκληρο κομμάτι;

Ποιό λειτουργικό είχες πριν; SSD ποιον έχεις; 

Δημοσ.

Δέν έχω windows πάνω .... μόνο OS X ..... είχε τα 10.6 Snow Leopard ..... και του έκανα update σε 10.8 Mountain Lion μέσα απο το App Store ..... τα αγόρασα κανονικά.

Λογικά άν δέν υποστηριζε Mountain Lion το Mac μου .... δέν θα έκανε update ..... σοστά ;

Ο δίσκος είναι ένα κομμάτι ...... Samsung 840 Pro Series 128 GB SSD (2.5" Sata 6Gb/s) 

Δημοσ.

Ειναι γνωστο bug με τους ssd στο 10.8.2 . Δε μπορεις να κανεις κατι παρα να περιμενεις να διορθωθει στο 10.8.3 που βγαινει σε λιγες μερες...

Sent from my iPhone 4S using Insomnia

Δημοσ.

Αν εχεις πανω paralles η vmware fusion και δεν τα εκανες και αυτα update εχεις αυτο το προβλημα.

Αλλιως αν κανεις και αυτα update και παλι εχεις προβλημα τοτε κανε ena clean install.

Εγω ειχα το ιδιο προβλημα μετα το update και εκανα clean install και μετα ολα ηταν μια χαρα .

Δημοσ.

Αν εχεις πανω paralles η vmware fusion ........

....... τοτε κανε ena clean install.

Δέν ξέρω τι είναι αυτά που λές ..... ποιό λιανά λίγο.

Πάντος πείγα στην Apple και έκανα εγκατάσταση ότι ενειμερώσεις είχε για τα Mountain Lion .....

.... εδώ :  http://support.apple.com/downloads#osxmountainlion

Clean install πώς θα κάνω ; ..... αφού τα κατέβασα απο το App Store .... να τα βάλω σε CD ; .... πώς γήνετε ;

Δέν άλλαξε τίποτα.

Δημοσ.

Δέν ξέρω τι είναι αυτά που λές ..... ποιό λιανά λίγο.

Πάντος πείγα στην Apple και έκανα εγκατάσταση ότι ενειμερώσεις είχε για τα Mountain Lion .....

.... εδώ :  http://support.apple.com/downloads#osxmountainlion

Clean install πώς θα κάνω ; ..... αφού τα κατέβασα απο το App Store .... να τα βάλω σε CD ; .... πώς γήνετε ;

Δέν άλλαξε τίποτα.

Σου εδωσε το link με τις οδηγιες ο ozelot παραπανω για να κανεις clean install αλλος ενας οδηγος ειναι και εδω

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/117986-clean-install-mountain-lion/

To paralles kai to vmware fusion ειναι προγραμματα για να φτιαξεις virtual machine  με Windows (η αλλο λειτουργικο) στο MAC σου.

Εχει κατι τετοιο εγκατεστημενο ?

Δημοσ.

To paralles kai to vmware fusion ειναι προγραμματα για να φτιαξεις virtual machine  με Windows (η αλλο λειτουργικο) στο MAC σου.

Εχει κατι τετοιο εγκατεστημενο ?

Όχι .... δέν έχω αδερφέ ..... ούτε άλλο λειτουργικό.

Θα δοκιμάσω ένα Clean Install και θα σας πώ.

Ευχαριστώ για τα φώτα σας .....  

Δημοσ.

Όχι .... δέν έχω αδερφέ ..... ούτε άλλο λειτουργικό.

Θα δοκιμάσω ένα Clean Install και θα σας πώ.

Ευχαριστώ για τα φώτα σας .....  

Μπες στον κοπο και κανε ενα clean install. Δοκιμασε αφου τελειωσεις ποση ωρα σου κανει στo boot και στο shutdown,πριν εγκαταστησεις οτιδηποτε αλλο και ενημερωσε μας.

Δημοσ.

Έκανα ξανά online install .... με cmd + R .... που λέει και ο οδηγός που μου στείλατε ...... (2 ώρες έκανε).

Άλλαξε ελαφρός .... τώρα κάνει 3 δέυτερα για να κλείσει .... και περίπου 20 για να ανάψει ..... πάλι αναβοσβήνει η οθόνη και βγάζει έναν μεγάλο κέρσορα κατα την εκκίνηση.

Καλήτερα αλλά όχι στα παλιά του επίπεδα.

Δημοσ.

Με κέρσορα, μήπως εννοείς αυτό ;

6129750181_ee9ecbf9cf_o.jpg

Όχι αυτό .... είπαμε .....

....... κέρσορα λέω το βελάκι του ποντικιού. 

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω βιντεάκι απο ένα restart.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...