Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα!!!Βασικα δε ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος για να αναρτησω την ερωτηση μου. Λοιπον εχω κοσμοτε οπου στο σπιτι μου δεν εχω καθολου μα καθολου σημα. Μου ειπανε για ενισχυτη σηματος. εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα κατι με 1500 ευρω οκ λεω δε παιζει. μιλησα με εναν γνωστο και μου ειπε οτι πηρε αυτος απο τη vodafone δωρεαν και μου πε και πως η κοσμοτε εχει και η μπορει να το παρω και γω δωρεαν η να εχει τοεχει το πολυ 50 ευρω και απλα μου πε το συνδεω με το ασυρματο ιντερνετ κατι τετοιο. Τι λετε εσεις για αυτο;; ειναι καλο;;; οποιος ξερει οτιδηποτε ας μου πει γιατι σκεφτομαι να παω αυριο να ρωτησω

Δημοσ.

Έχει μία συσκευή νομίζω λέγεται Femtocell.. χρησιμοποιεί την ADSL σου και στοιχίζει 90 ευρώ στην cosmote. καλύτερα να πας εκει να ρωτήσεις ή στο 13838. Επίσης το κινητό σου πρέπει να υποστηρίζει 3G/HSDPA

Δημοσ.

to s2 εχει κανονικα 3g και ολα τα παρεμφερη.στην vodafone αυτη η συσκευη λεγεται vodafone full σημα.προυποθετει οτι εχεις adsl συνδεση και το συνδεεις πανω και ολα τα αλλα ειναι αυτοματα

για το s2

2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 
3G Network HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100 

απλα αν δεν πιανεις πχ με cosmote αλλα πιανεις με wind η με vodafone αντι να παρεις αυτην την συσκευη θα μπορουσες να αλλαξεις και εταιρεια.

επισης συνδεεται με ethernet Με το ρουτερ οχι ασυρματα οπως εχω δει.δεν εχω δει να παιζει ασυρματα.δεν το ειχα ψαξει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

to s2 εχει κανονικα 3g και ολα τα παρεμφερη.στην vodafone αυτη η συσκευη λεγεται vodafone full σημα.προυποθετει οτι εχεις adsl συνδεση και το συνδεεις πανω και ολα τα αλλα ειναι αυτοματα

για το s2

2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 

3G Network HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100 

απλα αν δεν πιανεις πχ με cosmote αλλα πιανεις με wind η με vodafone αντι να παρεις αυτην την συσκευη θα μπορουσες να αλλαξεις και εταιρεια.

επισης συνδεεται με ethernet Με το ρουτερ οχι ασυρματα οπως εχω δει.δεν εχω δει να παιζει ασυρματα.δεν το ειχα ψαξει.

βασικα με καμια εταιρεια δεν εχω σημα σπιτι...αλλιως δε το συζητω θα αλλαζα παροχο. οποτε μιας και ολοι οι δικοι μου εχουν κοσμοτε κλπ ε το μονο που μπορω ειναι να παρω αυτο το μηχανηματακι

Δημοσ.

βασικα με καμια εταιρεια δεν εχω σημα σπιτι...αλλιως δε το συζητω θα αλλαζα παροχο. οποτε μιας και ολοι οι δικοι μου εχουν κοσμοτε κλπ ε το μονο που μπορω ειναι να παρω αυτο το μηχανηματακι

οποτε ναι εκει υποχρεωτικα πας να παρεις αυτο για να εξυπηρετηθεις και εσυ αλλα και οι υπολοιποι στο σπιτι.ολοι για εναν και ενας για ολους:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...