iwannart Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα!!!Βασικα δε ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος για να αναρτησω την ερωτηση μου. Λοιπον εχω κοσμοτε οπου στο σπιτι μου δεν εχω καθολου μα καθολου σημα. Μου ειπανε για ενισχυτη σηματος. εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα κατι με 1500 ευρω οκ λεω δε παιζει. μιλησα με εναν γνωστο και μου ειπε οτι πηρε αυτος απο τη vodafone δωρεαν και μου πε και πως η κοσμοτε εχει και η μπορει να το παρω και γω δωρεαν η να εχει τοεχει το πολυ 50 ευρω και απλα μου πε το συνδεω με το ασυρματο ιντερνετ κατι τετοιο. Τι λετε εσεις για αυτο;; ειναι καλο;;; οποιος ξερει οτιδηποτε ας μου πει γιατι σκεφτομαι να παω αυριο να ρωτησω
Cool-J Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Έχει μία συσκευή νομίζω λέγεται Femtocell.. χρησιμοποιεί την ADSL σου και στοιχίζει 90 ευρώ στην cosmote. καλύτερα να πας εκει να ρωτήσεις ή στο 13838. Επίσης το κινητό σου πρέπει να υποστηρίζει 3G/HSDPA
iwannart Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Βασικα εχω το galaxy S2 νομιζω ναι εχει 3g θα παρω να ρωτησω ευχαριστωωωω
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 to s2 εχει κανονικα 3g και ολα τα παρεμφερη.στην vodafone αυτη η συσκευη λεγεται vodafone full σημα.προυποθετει οτι εχεις adsl συνδεση και το συνδεεις πανω και ολα τα αλλα ειναι αυτοματα για το s2 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100 απλα αν δεν πιανεις πχ με cosmote αλλα πιανεις με wind η με vodafone αντι να παρεις αυτην την συσκευη θα μπορουσες να αλλαξεις και εταιρεια. επισης συνδεεται με ethernet Με το ρουτερ οχι ασυρματα οπως εχω δει.δεν εχω δει να παιζει ασυρματα.δεν το ειχα ψαξει.
iwannart Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 to s2 εχει κανονικα 3g και ολα τα παρεμφερη.στην vodafone αυτη η συσκευη λεγεται vodafone full σημα.προυποθετει οτι εχεις adsl συνδεση και το συνδεεις πανω και ολα τα αλλα ειναι αυτοματα για το s2 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100 απλα αν δεν πιανεις πχ με cosmote αλλα πιανεις με wind η με vodafone αντι να παρεις αυτην την συσκευη θα μπορουσες να αλλαξεις και εταιρεια. επισης συνδεεται με ethernet Με το ρουτερ οχι ασυρματα οπως εχω δει.δεν εχω δει να παιζει ασυρματα.δεν το ειχα ψαξει. βασικα με καμια εταιρεια δεν εχω σημα σπιτι...αλλιως δε το συζητω θα αλλαζα παροχο. οποτε μιας και ολοι οι δικοι μου εχουν κοσμοτε κλπ ε το μονο που μπορω ειναι να παρω αυτο το μηχανηματακι
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 βασικα με καμια εταιρεια δεν εχω σημα σπιτι...αλλιως δε το συζητω θα αλλαζα παροχο. οποτε μιας και ολοι οι δικοι μου εχουν κοσμοτε κλπ ε το μονο που μπορω ειναι να παρω αυτο το μηχανηματακι οποτε ναι εκει υποχρεωτικα πας να παρεις αυτο για να εξυπηρετηθεις και εσυ αλλα και οι υπολοιποι στο σπιτι.ολοι για εναν και ενας για ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα