__D3mIaN__ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Γεια και χαρά στο φόρουμ. Έχω την E-MU 1212 κάρτα ήχου της οποίας τα midi in-out είναι mini din inputs, δηλαδή λίγο μικρότερα από το γνωστό midi. Το θέμα είναι ότι έχω ένα ηλεκτρονικό drumset και θέλω να συνδέσω το Drum module (τον εγκέφαλο δηλαδή του v-drumset) στην την κάρτα ήχου, με Midi Cable. Ψάχνω άρα τον αντάπτορα που από θηλυκό midi (input) καταλήγει σε mini din output. Ο αντάπτορας υπήρχε μέσα στη συσκευασία όταν αγόρασα την κάρτα ήχου, αλλά τον έχω χάσει. Γνωρίζει οποιοσδήποτε εδώ στο forum σε ποιο μαγαζί ή online store μπορώ να βρω τον αντάπτορα αυτό?
Cool-J Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αυτό σου κάνει και μετά να χρησιμοποιήσεις ένα κανονικό midi cable?
__D3mIaN__ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Nαι αυτό ψάχνω αλλά σε όσα μαγαζιά έχω πάει δεν έχουν. Μου φαίνεται περίεργο.. είναι απλά ένας adapter. Το κακό είναι ότι αν το παραγγείλω απο U.S. θα κάνει 3 βδομάδες και βάλε να έρθει, ποιος ξέρει, γι αυτό ψάχνω κατάστημα στην αθήνα που να το έχει...
Cool-J Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Από Αμερική έρχονται ποιο γρήγορα σε σχέση με άλλες χώρες (π.χ κίνα). πιστέυω σε 10 μέρες θα το έχεις αν εισαι Αθήνα
__D3mIaN__ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Θα ψάξω λίγο ακόμα και αν δε βρω τίποτα σε Αθήνα, θα παίξει online αγορά από ebay αναγκαστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα