bikey77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Έχω στήσει εδώ και ένα χρόνο ένα site σε Joomla και τον τελευταίο καιρό, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι πέρα από το περιεχόμενο που ενημερώνεται συχνά, έχω ένα bandwidth usage της τάξης των 200+ giga το μήνα!!! Μέσα στο webmasters tools άλλαξα το crawl rate χωρίς όμως ιδιαίτερη διαφορά. Τι προτείνετε; Το site είναι αυτό juicydecorationideas.com Sent from my SE Neo V
pOLoS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 200Gb απο το googlebot? τη κινηση εχει το site?
kastorass Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Το πιο πιθανό είναι να έχεις θέματα με τα url σου και να δημιουργείς infinity loop για το bot. Ρίξε μια ματιά στα logs και δες τι url τραβάει το bot και ότι δεν χρειάζεσαι κόψ'το μέσω robots.txt
bikey77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Τώρα είδα τις απαντήσεις σας, είχα ξεχάσει να κάνω subscribe στο θέμα. Μάλλον αυτό που λέει ο κάστορας είναι αλλά πως βρίσκεις το infinity loop? Προς το παρόν έχω απενεργοποιήσει κάποια links μέσω robots.txt με συγκεκριμένες μεταβλητές που δε χρειάζεται να τις κάνει follow το bot αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η λύση. Στα stats δε φαίνεται κάτι που να βγάζει μάτι σε ότι αφορά τα links, ίσως απλά να μη το "βλέπω" εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα