chaplin1981 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα.Σημερα που ανοιξα το vmware για να μπω στα windows μου κολλησε και οταν το ανοιξα παλι μου εβγαλε αυτο το μηνυμα.Τι κανουμε τωρα?Πατωντας το οκ,με παει σε αλλη οθονη,που λεει οτι τα windows εχουν ηδη ενεργοποιηθει σε αυτον τον υπολογιστη.Πατωντας ξανα ΟΚ με ξαναβγαζει στην οθονη που λεει για ενεργοποιηση των windows.Νετ δεν εχω στο vmware.Καμια προταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cool-J Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Είναι γνήσια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Eφόσον χρησιμοποιείς xp δώσε 10-15€ να τα πάρεις αυθεντικά να είσαι ήσυχος... Δεν αξιζει τον κόπο για τόσο λιγα χρηματα να παιδεύεσαι με τον θειο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Παιδια,γνησια ειναι και τα εχω τοσο καιρο..Απ'οτι βλεπω υπαρχει σχετικο προβλημα και με αλλους χρηστες σε διαφορα fora. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ε τότε πάτα "ενεργοποίηση τώρα", ακολούθα τα βήματα και καθάρισες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Kαι για ακομα πιο ευκολα παρε αυριο την microsoft hellas να σε κατατοπίσουν με την ενεργοποίηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα