Gianniz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν παιδιά θέλω ένα πληκτρολόγιο που : 1) Να είναι ωραίο 2) Τα πλήκτρα να είναι όσο γίνεται πιο αθόρυβα. 3) Δηλαδή σε επίπεδο θορύβου να είναι σαν αυτά των laptop αλλά να μην τόσο flat. Να έχουν κενό μεταξύ τους όπως στα κανονικά πληκτρολόγια. 4) Ενσύρματο 5) Δεν το θέλω για gaming αλλά που και που μπορεί να παίξω κανά fps, οπότε απλά δεν θα ήθελα να με περιορίζει/δυσκολευει σε αυτό το κομμάτι (δεν θέλω να μου προσφέρει κάτι παραπάνω αφού παίζω λίγο). 6) Σίγουρα να είναι άνετο και σε κανονικό μέγεθος (δηλαδή με τα κουμπάκια home/end/insert/κλπ ενδιάμεσα των γραμμάτων και του numpad). 7) Τελευταίο αλλά όχι απαραίτητο, να είναι Logitech. Χελπ μι πλιζ
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Νομιζω πως ΟΛΑ αυτα που ζητας βρισκονται σε αυτο το πληκτρολογιο! http://www.skroutz.gr/s/410112/Logitech-Illuminated-Keyboard.html Αντε μεγιες
Gianniz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Hmm το χα δει και γω αυτό, αλλά απ' ότι διάβασα σε reviews τα κουμπιά του είναι flat (στυλ laptop) και δεν τα θέλω έτσι.
panos217 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Πες μας πρωτα μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις...
Gianniz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 70-80 Euro. Απλα αν ειναι logitech μπορώ να το πάρω με 50% έκπτωση.
Redshift Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Τι θα λεγες για heavy duty washable? το καλοβλεπω πλεντυ Logitech Washable Keyboard K310 http://www.skroutz.gr/s/2284028/Logitech-Washable-Keyboard-K310.html?keyphrase=logitech+washable+keyboard
Gianniz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ωραία photo Ναι ωραίο φαίνεται το washable και δεν διαβασα και κανα σοβαρο μειονεκτημα στα reviews. Ευχαριστω για την προταση, μαλλον θα την ακολουθησω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα