Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ACER ASPIRE E1-571-32324G50MNKS 15.6'' INTEL CORE I3-2328M 4GB 500GB

Παιδιά καλησπέρα,σκέφτομαι να αγοράσω το παραπάνω λάπτοπ. Δεν το θέλω για παιχνίδια κλπ. Μόνο ταινίες,matlab,μουσικη,ίντερνετ και γενικά όχι πολυ βαριά προγράμματα.. Ποιά ειναι η γνώμη σας? Τον εχω βρεί γυρω στα 380.

• Επεξεργαστής: Intel Core i3-2328M (2.20 GHz) με 3MB L3 cache.
  • Οθόνη: 15.6'' Acer CineCrystal HD LED TFT LCD, σε ανάλυση 1366 x 768 pixel.
  • Μνήμη: 4096 MB (1 x 4096 MB) DDR3 στα 1333 MHz,

Κάρτα γραφικών: Intel HD 3000 shared μνήμης.

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Περιμένω την γνώμη σας,

Ευχαρισρώ!!

Δημοσ.

Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις;

Μια χαρα ειναι το acer αλλα νομιζω πως για να εισαι οκ με το matlab θα πρεπει να πας στα 8gb μνημης

Δημοσ.

Γενικά δεν θέλω να δώσω πολλά,δηλαδή στα 385 που το βρηκα σε προσφορα (free dos) νομιζα ότι είναι καλά.Δεν θέλω περισσότερα,έχω και σταθερό σχετικά καλο. Αλλά θα ήθελα και ενα λαπτοπ να του κουβαλαω και να μπορω να κανω τα βασικα!

Λες να εχει θεμα με matlab?

Δημοσ.

Ειναι απλα καλη η τιμη του αν υπολογισεις το κομματι του οτι δεν εχει λειτουργικο συστημα επανω και εχει αγγλικο πληκτρολογιο.

Περυσι τον Μαρτιο ειχα παρει packard bell(=acer), με i3-2310m, 4gb hdd, gt540m 1gb και windows 7 στα 370ευρω απο Κοτσοβολο.

Θα υπαρξουν και αλλες καλες προσφορες αυτο το διαστημα. Δεν ξερω βεβαια αν το βιαζεσαι το λαπτοπ.

Δημοσ.

Καλα όχι δεν τρελενομαι να το παρω αμεσα.. Απλα επειδη ειδα την προσφορα σημερα,αρχισα να το σκεφτομαι...Και ακομα δεν το εχω αποφασησει.. Θα το σκεφτω ακομα,οσο για το αγγλικο πληκτρολογιο δεν το θεωρω μειονεκτημα, ισα-ισα το ελληνικο δεν με βολευει καθολου. Οσο για το λειτουργικο με ενα "σπασμενο" πιστευω θα κανουμε δουλεια!! :P

Δημοσ.

Εγινε,ευχαριστω πολυ παντως φιλε..

Και αν πεσει στα χερια σας καμια καλη προσφορα πασαρετε και εδω περα να ξερουμε!!

Δημοσ.

Για προσφορες να βλεπεις εδω περα

http://www.insomnia.gr/forum/56-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82/

btw, κοιτα και το acer με i5:

http://www.insomnia.gr/topic/469330-acer-aspire-e1-156-i5-3210-25ghz-4gb-ram-500gb-hdd-440%E2%82%AC/

Μολις με 20ευρω περισσοτερα και πολυ καλυτερη, ενσωματωμενη και αυτη, καρτα γραφικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...