Προς το περιεχόμενο

Drivers DVB PX1256E-1TVH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε Παιδιά, μια βοήθεια. Έφτασε στα χέρια μου το DVB PX1256E-1TVH της toshiba χωρίς το cd του. Μετά από πολύ ψάξιμο, βρήκα και κατέβασα το Savvy tv αλλά μου βγάζει error και δεν δουλεύει. Το έχω δοκιμάσει και σε Windows 7 και 8 kai σε complability mode. Και σε laptop και σε σταθερό. Εγκατέστησα και το Driver Genius αλλά πάλι τίποτα. Any Ideas πριν το Βάψω μπλε και το πετάξω στην θάλασσα;

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε Παιδιά, μια βοήθεια. Έφτασε στα χέρια μου το DVB PX1256E-1TVH της toshiba χωρίς το cd του. Μετά από πολύ ψάξιμο, βρήκα και κατέβασα το Savvy tv αλλά μου βγάζει error και δεν δουλεύει. Το έχω δοκιμάσει και σε Windows 7 και 8 kai σε complability mode. Και σε laptop και σε σταθερό. Εγκατέστησα και το Driver Genius αλλά πάλι τίποτα. Any Ideas πριν το Βάψω μπλε και το πετάξω στην θάλασσα;

Αν δεν το εχεις βαψει μπλέ να σου πώ ότι δουλευει κατευθειαν με τα windows 7 .Kανε ενα windows update

Mολις το βρει και το κανει εξκατασταση ανοιγεις το windows media center και ακολουθεις τις οδηγίες 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν δεν το εχεις βαψει μπλέ να σου πώ ότι δουλευει κατευθειαν με τα windows 7 .Kανε ενα windows update

Mολις το βρει και το κανει εξκατασταση ανοιγεις το windows media center και ακολουθεις τις οδηγίες 

Εγω το έχω πολλά χρόνια το καταραμένο stickaki και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Ούτε τα Windows 7 το βλέπουν ούτε τα 8. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος πείτε μου γιατί είναι τα πιο τζάμπα λεφτά που έδωσα ποτέ μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...