A_panM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Χρησιμοποιω το k-lite media player classic για να βλεπω ταινιες στο λαπτοπ μου αλλα εχω προβλημα με τις HD, οταν θελω να προχωρησω λιγο την ταινια αυτη ψιλο αργει.Γι πιο λογο γινεται αυτο?
kostas^^ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 αν θες δοκιμασε κι εναν εκ των vlc,potplayer,gom
A_panM Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ok κατεβασα το vlc και δεν αντιμετωπιζω πλεον προβλημα
lambroszekis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ολοι αγαπαμε το vlc.. Αμεσως μετα ποιο θα προτιμουσατε; (για παρομοια χρηση)
kostas^^ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 παντα ημουν φαν του kmplayer και του vlc...το kmp ομως εμεινε στασιμο κι αρχισα να ψαχνομαι λιγο περισσοτερο και εβαλα τον potplayer που ειναι κ η εξελιξη του kmp...παρολαυτα ανακαλυψα και ενα νεο προγραμμα για hd ταινιες το splash player ,το οποιο ειναι ενδιαφερον προγραμμα!καλα ειναι επισης τα gom και mpc-hc. 1
RcManiac Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Έβαλα μια φορά το totalmedia theatre 5 για να δω μια ταινία που κατέβασα ~70gb γιατί ότι άλλο έβαζα κόλλαγε . Από τότε δεν το έχω αλλάξει.
Cool-J Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Το ποιο εφετζίδικο που έχω δει είναι το XBMC το οποίο είναι super για ταινίες. Αλλιώς VLC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα