arxaggelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παρόλο που είχα ανοίξει εγώ το νήμα, ακόμη δεν έχω αγοράσει ακουστικό. Τώρα που παίζει στο eshop με έψησε πάλι. Υπάρχει κάτι αντίστοιχα καλό σε αυτήν την κατηγορία για να συγκρίνω; Αυστηρά σε αυτά τα επίπεδα τιμής, παραπάνω με τίποτε.
vagbou Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εσύ το άνοιξες και πολύ καλά έκανες και εγώ το ξύπνησα από τον λήθαργο. Μπορεί να μου την είπαν αλλά χαίρομαι που το ξεθαψιμο απέδωσε σε μένα αλλά και άλλους. Όσον αφορά το m55 νομίζω είναι ότι καλύτερο για αυτά που προσφέρει και στην τιμή που έχει (value for money). Αν δεν υπήρχε το m55 και γενικώς τα ενδιαφέρον ακουστικά της plantronics ,θα αγόραζα το lg hbm280 καθώς έχει πολύ καλό χρόνο ομιλίας&αναμονής.http://m.lg.com/gr/mobile-accessories/lg-HBM-280 1
arxaggelos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Σκέφτομαι να το παραγγείλω από το eshop αλλά είδα ότι το έχουν και στο stock house και μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά μήπως δίνουν τίποτε επιστροφές. Μπορεί να μου πει κάποιος εάν η σφραγισμένη συσκευασία μπορεί να φανεί αν ανοίχτηκε κλπ; Επίσης διαβάζω πολλά για το redial που είναι πολύ ευαίσθητο. Είναι δυνατόν κάποιοι να είναι σούπερ ευχαριστημένοι από το συγκεκριμένο ακουστικό και κάποιοι να το βρίζουν; Πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι;
vagbou Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 arxaggelos Το περιμένω ακόμη από amazon.de και όχι από eshop για να σου πω εντυπώσεις από την συσκευασία αλλά από προηγούμενες αγορές στο eshop δεν είχα συναντήσει κάποιο πρόβλημα.Σκέψου ότι τα είδη στο stock house είναι κυρίως από επιστροφές (λογικά) άρα θα ήταν καφρίλα να το ξανασυσκευάσουν και μεταπoυλήσουν για καινούριο.Μπορείς να το ανοίξεις μπροστά τους και αν δεις το παραμικρό να μην το πάρεις. Ίσως βοηθήσει κάποιος που το πήρε από eshop πάντως. Το θέμα του redial άλλοι το σχολιάζουν και άλλοι όχι άρα ίσως είναι θέμα που σε άλλους συμβαίνει, άλλοι (πιο προσεχτικοί δεν έχουν θέμα και κάποιοι ίσως το παρέκαμψαν κλείνοντας το από το διακοπτάκι On/off. Aναφέρθηκε ότι κάποιοι σώθηκαν από τις καταλάθος επανακλήσεις ανοιγοκλείνωντας το συρόμενο κουμπί On/off πριν την κλήση κάτι που μάλλον θα ακολουθήσω και εγώ! Η καταλάθος επανάκληση πάντως sucks. Με παλαιότερο ακουστικό έκανα συχνά επανακλήσεις και κάποια (μην την χαρακτηρίσω) το άφησε ανοιχτό 25 λεπτά και κρυφάκουγε! Χρεώνεσαι διπλά και στον λογαριασμό και σε ότι πεις.. 2
vagbou Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Τώρα και στα 26,47€ από easy buy world http://www.ebw.gr/el/Product/91254/Plantronics-M55
sidisdim Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Παιδιά το εχω εδώ και μερικές μερες και θα σας πω την εμπειρία μου. Το αγόρασα από Ελλάδα για εγγύηση και ειναι απόλυτα ευχαριστημένος. Αν είχα και android θα είχε πλάκα με τα extra app μπαταρίας και εύρεσης αλλα δεν μου λείπουν κιόλας μιας και το πρώτο το λέει οταν το ανοίγεις και το δεύτερο εύχομαι να μην μου τύχει. Μπαταρία άψογη ήχος πολύ καλός αν και σε έντονο περιβάλλον μια δυο φορές παραπονέθηκαν. Με την ευκαιρία εχω iphone 4 last update αλλα δεν μπορω να αποδεχτώ ή να απόρριψη κλήση μέσω του voice command. Τώρα δεν νομίζω να φταίνε τα αγγλικά μου. ))) γνωρίζει κανείς κάτι ; Πάντως ειναι αξιόλογο προϊόν σε πολύ καλη τιμουλα για όσους λάβουν ρίσκο εγγύησης. Sent from my iPhone using Insomnia
NaGR Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 θεωρώ οτι η συσκευασία είναι αρκετά δύσκολο να ανοιχτεί και να μην φανεί. όχι και ακατόρθωτο αλλά γενικά δυσκολότερο απο το μ.ο. το δικό μου απο e-shop ήταν σίγουρα καινούριο. για την επανάκληση, είναι πολύ εύκολο να τη πατήσεις, οπότε πρέπει να κάνεις κάποια ρύθμιση στο κιν σου να μην κάνει επανάκληση όταν πχ δεν είναι ξεκλείδωτη η οθόνη.
vagbou Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Sidisdim σχετικά με το voice command από τα σχόλια χρηστών που έχω διαβάσει (προσωπικά δεν έχω ακόμη εμπειρία) κατάλαβα ότι οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα άρα μην απορείς που παρά τα άπταιστα αγγλικά δεν πιάνει! 1
ppetros Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλησπερα, Ξερω οτι το θεμα αφορα το Μ55 αλλα πριν λιγες μερες παρελαβα απο Κινα το Μ165 (www.cellphoneshop.net) με κοστος γυρω στα 19 ευρω (26$). Ηρθε μετα απο σχεδον 1 μηνα σε σχεδον χυμα συσκευασια με ενα φορτιστη (αμερικανικο βυσμα..) ενα ear gel και 1 αγκυστρο για το αυτι... (αυτα τα ηξερα φυσικα..) Εχοντας εμπειρια απο παρα πολλα bluetooth handsfree (απο φτηνα εως και palntronics 975 , blueant q2, jawbone icon και Jawbone Era..) εχω να πω οτι ειναι παρα μα παρα πολυ καλο ειδικα στην τιμη αυτη!! Πολυ μικρο, ελαφρυ (σχεδον ξεχνας οτι το φορας..), στο δικο μου τουλαχιστον αυτι καθεται τελεια, αυτονομια ειμαι στις 3 μερες και δεν το εχω φορτισει (νορμαλ ομιλια). Οι φωνητικη απαντηση δουλευει αψογα (δεν ξερω αν φταιει η προφορα των Αγγλικων μου...) πραγμα που με βολευει αφανταστα μεσα απο το κρανος στο σκουτερ!! Οι εφαρμογες της plantronics στο android ειναι super (ειδικα το widget της μπαταριας). Το μονο θεμα ειναι δεν ξερω τι γινεται με εγγυηση απο Κινα... Προφανως δεν παιζει.. Αλλα σ' αυτη την τιμη....Εδω η τιμη του ειναι περιπου στα 45 ευρω.. Οσο για το Μ55 το εχω δει (το πηρε ενας φιλος και ειναι πολυ καλο ελαχιστα ποιο χοντρο και βαρυ απο το Μ165 απ' οτι θυμαμαι) , απλα μετα απο λιγο καιρο σταματησε να φορτιζει και το επεστρεψε στα πλαισια της εγγυησης, λογικα θα του το αντικαταστησουν... Για αυτους που εχουν θεμα με την ακουσια επανακληση του τελευταιου αριθμου με το πατημα του κεντρικου πληκτρου, αν εχουν Samsung στο μενου ρυθμισεις κλησεων υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις αξεσουαρ, να καλει μονο οταν η συσκευη ειναι ξεκλειδωτη οποτε δεν χρειαζεται να ανοιγοκλεινει καποιος το διακοπτη power. (τσεκαρισμενο σε Note 2 , S3, S3 mini). Παντως η Plantronics στο χωρο των handsfree ειναι απο τις κορυφαιες εταιριες δικαιολογημενα! 1
George! Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Φίλε ppetro αφού συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που γράφεις και αφού πω ότι κι εγώ περιμένω εδώ και λίγο καιρό το m165, θα ήθελα να σε ρωτήσω 3 πραγματάκια: 1)είσαι σίγουρος ότι είχε μόνο 1 ear gel, γιατί στο ίντερνετ βλέπω ότι έχει 3 μαζί με αυτό που είναι πάνω στο ακουστικό. 2)ο φορτιστής πόσα volt και ampere είναι; για να δω αν ταιριάζει απόλυτα στις προδιαγραφές κάποιος από τα κινητά μου. 3)πήρες 2 κομμάτια και σου βγήκε στα 19€; γιατί εμένα πήγε στα 23€ και κάτι.
ppetros Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Φίλε ppetro αφού συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που γράφεις και αφού πω ότι κι εγώ περιμένω εδώ και λίγο καιρό το m165, θα ήθελα να σε ρωτήσω 3 πραγματάκια: 1)είσαι σίγουρος ότι είχε μόνο 1 ear gel, γιατί στο ίντερνετ βλέπω ότι έχει 3 μαζί με αυτό που είναι πάνω στο ακουστικό. 2)ο φορτιστής πόσα volt και ampere είναι; για να δω αν ταιριάζει απόλυτα στις προδιαγραφές κάποιος από τα κινητά μου. 3)πήρες 2 κομμάτια και σου βγήκε στα 19€; γιατί εμένα πήγε στα 23€ και κάτι. Γιωργο, 1. sto Site: site αναφερει : Package includes:Plantronics Marque 2 M165 Bluetooth Headset, AC Charger, Silicone Ear Tip,Ear Loop,User Manual (δεν αναφερει για 3..) 2. Ο φορτιστης ειναι 5V και 180mA (θελει ομως ανταπτορακι απο αμερικανικο βυσμα οπως προανεφερα) 3. Οχι 1 αλλα με το κουπονι εκτωσης 10% (CELL10) απο 29.99$ κατεβαινει στα 23.99$. Ελπιζω να σε καλυψα..
George! Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Γιωργο, 1. sto Site: http://www.cellphoneshop.net/m165black.html#tab1">site αναφερει : Package includes:Plantronics Marque 2 M165 Bluetooth Headset, AC Charger, Silicone Ear Tip,Ear Loop,User Manual (δεν αναφερει για 3..) 2. Ο φορτιστης ειναι 5V και 180mA (θελει ομως ανταπτορακι απο αμερικανικο βυσμα οπως προανεφερα) 3. Οχι 1 αλλα με το κουπονι εκτωσης 10% (CELL10) απο 29.99$ κατεβαινει στα 23.99$. Ελπιζω να σε καλυψα.. Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Κοίταζα την retail συσκευασία του m165 και νόμιζα ότι αυτό που αγοράσαμε θα έχει ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο αλλά χωρίς κουτί. Ο φορτιστής είναι στα 220 volt; γιατί αν είναι αμερικάνικος(110v) δεν αρκεί το ανταπτοράκι.Πάντως μου κάνει εντύπωση που είναι μόνο 180ma, τόσο αργά δεν φόρτιζαν ούτε τα προ 5ετιας bluetooth. Τέλος όσον αφορά την έκπτωση 10% εγώ μπορούσα να βάλω μόνο έναν κωδικό, ή τον 10% ή τον free shipping. Πως έβαλες και τους δύο;
vagbou Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Γεια σας και πάλι. Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου ακουστικό Plantronics M55 (από amazon.de-Decresent store στην αρχή της προθεσμίας που όριζε ο αποστολέας). Αυτή την ώρα φορτίζει (μια ώρα πριν την χρήση όπως λέει και στις οδηγίες) και μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένος καθώς είναι πιο λεπτό, μικρό ,ελαφρύ και φινετσάτο απ' ότι το φανταζόμουν! Τώρα καταλαβαίνω που κάποιοι έγραψαν "ξεχνάς ότι το φοράς" ! Στο αυτί μου έκατσε πολύ καλά καθώς έστριψα το σιλικονάκι προς τα κάτω και δεν έπεφτε κουνώντας απότομα το κεφάλι. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσω να είμαι το ίδιο ικανοποιημένος και στην χρήση του που είναι πιο σημαντική. Θα επανέλθω σύντομα με τις εντυπώσεις μου από την ομιλία, μπαταρία και καταλάθος επανάκληση του (φίλε ppetros η πληροφορία σου για ρύθμιση από την συσκευή θα είναι μάλλον και αυτή που θα ακολουθήσω αντί να κλείνω εντελώς το ακουστικό καθώς έχω s3).
ppetros Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Κοίταζα την retail συσκευασία του m165 και νόμιζα ότι αυτό που αγοράσαμε θα έχει ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο αλλά χωρίς κουτί. Ο φορτιστής είναι στα 220 volt; γιατί αν είναι αμερικάνικος(110v) δεν αρκεί το ανταπτοράκι.Πάντως μου κάνει εντύπωση που είναι μόνο 180ma, τόσο αργά δεν φόρτιζαν ούτε τα προ 5ετιας bluetooth. Τέλος όσον αφορά την έκπτωση 10% εγώ μπορούσα να βάλω μόνο έναν κωδικό, ή τον 10% ή τον free shipping. Πως έβαλες και τους δύο; Ναι ο φορτιστης ειναι 100-240V. Εγω προσωπικα χρησιμοποιω τη usb του υπολογιστη οποτε δεν ασχολουμε με το φορτιστη του εκαστοτε bluetooth.. Οσο για την εκπτωση αν δεις βγαζει δωρεαν τα μεταφορικα για αγορες πανω απο 20$ οποτε σαν κουπονι βαζεις το -10%. Οπως και να εχει παντως, μιλαμε για 2-3 ευρω διαφορα.. 1
George! Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ναι ο φορτιστης ειναι 100-240V. Εγω προσωπικα χρησιμοποιω τη usb του υπολογιστη οποτε δεν ασχολουμε με το φορτιστη του εκαστοτε bluetooth.. Οσο για την εκπτωση αν δεις βγαζει δωρεαν τα μεταφορικα για αγορες πανω απο 20$ οποτε σαν κουπονι βαζεις το -10%. Οπως και να εχει παντως, μιλαμε για 2-3 ευρω διαφορα.. Οκ ευχαριστώ Πέτρο. Όσο για τα μεταφορικά ρώτησα από περιέργεια(εξάλλου το έχω παραγγείλει ήδη) απλά εμένα δεν μου έβγαζε δωρεάν μεταφορικά χωρίς τον αντίστοιχο κωδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις