karapro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 μπορει καποιος να μου βρει ενα καλωδιο που να συνδεει pc με τηλεοραση;ΣΗΜΕΙΩΣΗ:η τηλεοραση μου ειναι απο τις χοντρες και δεν παιρνει καλωδιο vga,μονο αν υπαρχει τποτα σε scart! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 To θέμα είναι και τί εξόδους έχει η κάρτα γραφικών σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 vga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Χωρίς να είμαι απόλυτος, νομίζω ότι πρέπει να έχει τουλάχιστον κάτι ΚΑΙ σε RCA (video-out) ή S-VIDEO. Πχ η παρακάτω βγάζει σε S-VIDEO (η ενδιάμεση στρογγυλή θύρα). Και μετά η άκρη του σχετικού καλωδίου που χρειάζεσαι (S-VIDEO to RCA) πάει σε αντάπτορα που καταλήγει σε scart... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ο υπολογιστης laptop ειναι οχι σταθερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Γκούγκλαρε να δεις πώς είναι μια S/VIDEO έξοδος. Μετά ψάξε γύρω-γύρω στο λάπτοπ να δεις αν έχει τέτοια. Αν έχει (συνήθως κίτρινη), θες ένα S/VIDEO-to-RCA καλώδιο και τέλος έναν αντάπτορα που θα δέχεται το RCA και θα βγάζει σε SCART που θα συνδέσεις στην τηλεόραση και τέλος να ρυθμίσεις από τις ιδιότητες οθόνης του λάπτοπ, το να είναι ενεργή η τηλεόραση (ως οθόνη). Γνώμη μου, πάνε και ρώτα τα ολ' αυτά σε ένα κατάστημα υπολογιστών ("αλυσίδα", για να μην "ντραπείς" αν πας σε συνοικιακό μικρομάγαζο), κι όταν σου πουν τί χρειάζεσαι (τα υλικά που είπαμε πριν, δηλαδή καλώδιο και αντάπτορας), ρώτα τιμή. Αν σου φανεί μεγάλη (κα'να 10άρι ας πούμε), πες τους "απλά να ρωτήσω ήθελα, θα ξαναπεράσω να πάρω άλλη στιγμή", και πάνε ψάξε μέσω Skroutz.gr αν τυχόν τα βρίσκεις πολύ φθηνότερα (κα'να τάληρο ξερωγώ). Και τα παίρνεις απ' ό,που νομίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ειχα ρωτησει σε ενα μαγαζι και μου ειπαν μονο καλωδια vga και hdmi.δεν εχω s/video! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nike1600 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 http://www.bestprice.gr/search?q=Vga+%CE%A3%CE%B5+Scart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 σιγουρα θα δουλευει;γιατι καπου διαβασα οτι θελει μετατροπη σηματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ...το καλύτερο πάντως που έχεις να κάνεις, είναι νομίζω να πας με το λάπτοπ σε κατάστημα υπολογιστών (προφανώς άλλο από αυτό που ήδη πήγες), και να αγοράσεις ό,τι εξοπλισμό σου πουν από εκεί (ή να σου πουν έστω τί χρειάζεσαι, αν δεν τον έχουν), για να είσαι βέβαιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα