Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι ρε φιλε δεν ειμαι αρχαρειος στο μαιλ μου ηρθε προταση εβδομαδας και καλα 

Αν δεν ησουν αρχαριος, τοτε θα εκρινες ανετα απο μονος σου οτι ειναι μουφα το πραγμα. ;)

Φιλικα, μη δινεις τοση μεγαλη βαρυτητα στα λογια - μαιλ του πλαισιου περι σουπερ ουαου προσφορας τουβλου - χ...

• Like 2
Δημοσ.

lenovo δαγκωτό - το έχω 4 χρόνια και μόνο η μπαταρία τα έπαιξε - κάνοντας χρήση 10 ώρες την ημέρα!!

Πρώτα πέρασαν από τα χέρια μου acer, 2 turbo-x και ένα fujitsu . .ΟΛΑ έβγαλαν σοβαρές βλάβες ανάμεσα στο 12μηνο-25μηνο...

(μάλιστα τότε (παλιά) έκαναν και την εξυπνάδα οι Ελληνάρες να δίνουν εγγύηση μόνο έναν χρόνο και έμπλεξα περίτρανα - στο τέλος έμεινα ζημιωμένος)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lenovo δαγκωτό - το έχω 4 χρόνια και μόνο η μπαταρία τα έπαιξε - κάνοντας χρήση 10 ώρες την ημέρα!!

Εγω φιλαρα εχω το δικο μου 7 χρονια πλεον και συνεχιζει ακαθεκτο

με αναλυση 1600 Χ 900 παρακαλω

ποιο lenovo λες με 400 ευρω

Αυτο

https://www.skroutz.gr/s/2766198/Lenovo-G5800AH-i3-2328M-4GB-500GB.html

αυτο τι λετε που αναφέρθηκε κάποιος φίλος 

http://www.amazon.co.uk/Acer-Aspire-15-6-inch-Laptop-Silver/dp/B009QZCYU4/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1358678903&sr=1-1

Καλυτερα specs απο το lenovo, αλλα ειναι ACER.

Και εγω οταν ακουω ACER γελαω πονηρα και κλεινω το ματακι λεγοντας παμε παρακατω.

Την αποφευγω τοσο λογω χαλια αξιοπιστιας των προιοντων της αλλα ακομη περισσοτερο δε λογω κακκιστου service !!

Οταν ειχα Acer πριν το λενοβο χαλασε στη βδομαδα πανω η καρτα γραφικων. Το εστειλα σε αντιπροσωπεια εδω και επρεπε να μιλησω με Ιταλια για να συννεοηθω !!! Και γαμω ε;

Περιττο να πω οτι το πηρα πισω το λαπτοπ μετα απο 3 μηνες αφου ειχε κανει βολτα τη μιση ευρωπη

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

εγώ παιδιά έχω ένα ibm(lenovo) r50e και ακόμα δουλεύει μια χαρά,και η μπαταρία του κρατά χαλαρά 1 ώρα και...

Στο θέμα μας εγώ πιστεύω πως τα ΤΟΥΒΛΟ-Χ είναι  μάπα λάπτοπ και φυσικά δεν  αποτελεί αυτό προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...