basilis-keza Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα... λοιπον στο θεμα, εχω ενα netbook acer aspire one nav50 που το πηρα το 2010,τρεχει windows xp (πιο παλια ειχα βαλει ubuntu μετα ξανα xp επισης εχει φαει αρκετα φορματ,7-8 σιγουρα ) αλλαξα μια φορα οθονη διοτι την ειχα σπασει και μια φορα το ελυσα και αλλαξα την παστα στον επεξεργαστη νομιζω το 2011 ηταν. εχθες το βραδυ ξαφνικα εμφανιζεται μια γκρι οθονη με κοκκινες και κιτρινες καθετες γραμμες...σημερα το ξαναεκανε 2 φορες . ξερει κανεις τι γινεται ; μηπως αρχιζει να παραδιδει πνευμα και με προειδοποιει ; διεργασιες τρεχουν 56 επισης να πω οτι μολις κανει την γκρι οθονη μετα ειναι μια χαρα σαν να μην εγινε τιποτα.οι θερμοκρασιες ειναι μετα απο γκρι οθονη.εχει παει και σε πιο μεγαλες θερμοκρασιες αλλα τετοιο πραγμα δεν εχει ξανακανει... ευχαριστω προκαταβολικα !!
coolerman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 κανεις...; η οθονη.. η καρτα.. αυτες η πληροδοριες που μας δινεις φαινεται καρτα! ενα εχει vga.. βαλε καλωδιο και συνδεσε το σε εξωτερικη οθονη! εαν βγαζει και στην αλλη οθονη .εχει προβλημα η καρτα!
basilis-keza Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 απο τοτε που ανοιξα το θεμα δεν μου το ξαναεκανε.. θα το συνδεσω και αν το κανει θα δω καποιο αλλο γιατι θελω να παρω καινουριο ! ευχαριστω !
basilis-keza Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 η οθονη.. η καρτα.. αυτες η πληροδοριες που μας δινεις φαινεται καρτα! ενα εχει vga.. βαλε καλωδιο και συνδεσε το σε εξωτερικη οθονη! εαν βγαζει και στην αλλη οθονη .εχει προβλημα η καρτα! μετα απο αρκετους μηνες το εκανε παλι, αλλα για αρκετη ωρα και ετσι προλαβα να βγαλω φωτογραφιες ! η πρωτη φωτο ειναι εχθες το απογευμα..ειχα ανοιξει το counter strike και μετα απο 3-5 λεπτα παιχνιδου μου πεταξε γκρι οθονη (βλεπε φωτο) στην 2η φωτο εκανα αυτο που ειπε ο φιλος coolerman, συνδεσα και μια εξωτερικη οθονη . ανοιξα το far cry (παιζει χωρις να κολλαει) και μετα απο 1-2 λεπτα αρχισε παλι αλλα μονο στην οθονη του netbook η εξωτερικη ηταν μια χαρα.κουνησα το ποντικι οσο το εκανε και σαν να κολλουσε λιγο (εβαλα 2 ακομα φωτο)
coolerman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 κάθετες & οριζόντιες γραμμές. πρέπει να κάνεις δοκιμές για να βγάλεις ασφαλής συμπεράσματα. driver καρτούλας,υγεία δίσκου(ποτέ δεν ξέρεις),καλωδιοταινία άλλη(ebay)
basilis-keza Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 κάθετες & οριζόντιες γραμμές. πρέπει να κάνεις δοκιμές για να βγάλεις ασφαλής συμπεράσματα. driver καρτούλας,υγεία δίσκου(ποτέ δεν ξέρεις),καλωδιοταινία άλλη(ebay) το driver ειναι σωστο...και πιο παλια τον ιδιο ειχα υγεια δισκου θα το δω τωρα αμεσως . καλωδιοταινια...μμμ... εννοεις να χαλασε ε ; απο θερμοκρασιες ;
coolerman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 το driver ειναι σωστο...και πιο παλια τον ιδιο ειχα υγεια δισκου θα το δω τωρα αμεσως . καλωδιοταινια...μμμ... εννοεις να χαλασε ε ; απο θερμοκρασιες ; ναι που και που την ακούνε και η καλωδιοταινίες στο ebay με 5-7 ευρώ θα βρείς.αλλιώς κοίτα τις αγγελίες στα μτχ. την οθόνη που την άλλαξες ήταν γνήσια(brand name) η άλλη μάρκα/ποιότητα/ebay;;
basilis-keza Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 δεν εχω ιδεα τι οθονη βαλανε απο το e-shop ; παντως ειχα εγγυηση αλλα επειδη εγω εσπασα την οθονη πληρωσα 130 ευρα... τωρα η εγγυηση τελειωσε...
coolerman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 δεν εχω ιδεα τι οθονη βαλανε απο το e-shop ; παντως ειχα εγγυηση αλλα επειδη εγω εσπασα την οθονη πληρωσα 130 ευρα... τωρα η εγγυηση τελειωσε... καλά απλώς ερώτηση έκανα,τώρα υπάρχουν πολύ ποιό φθηνά η οθόνες(αν τελικά φταίει η οθόνη για αυτά που κάνει) δοκιμάζεις και μας λές.
basilis-keza Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 καλά απλώς ερώτηση έκανα,τώρα υπάρχουν πολύ ποιό φθηνά η οθόνες(αν τελικά φταίει η οθόνη για αυτά που κάνει) δοκιμάζεις και μας λές. δεν το ειπα με νευρα ή καπως.. παντα φιλικα
coolerman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 δεν το ειπα με νευρα ή καπως.. παντα φιλικα καλά δεν έγινε τπτ. σε ρώτησα(αν ήξερες) γύρω-γύρω εσωτερικά υπάρχουν διαφάνιες η οποίες έχουν chipakia/κυκλώματα και την 'ακούνε' και αρχίζουν τα τρελά τους. π.χ
basilis-keza Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 καλά δεν έγινε τπτ. σε ρώτησα(αν ήξερες) γύρω-γύρω εσωτερικά υπάρχουν διαφάνιες η οποίες έχουν chipakia/κυκλώματα και την 'ακούνε' και αρχίζουν τα τρελά τους. π.χ ισως ειναι και οθονη γιατι στην εξωτερικη δεν εκανε τιποτα (ολλα μπορουν να χαλασουν ανα πασα στιγμη ) σκληρος... και τα υπολοιπα
coolerman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ισως ειναι και οθονη γιατι στην εξωτερικη δεν εκανε τιποτα (ολλα μπορουν να χαλασουν ανα πασα στιγμη ) σκληρος... ανέβασε με το hdsentinel καλύτερα. το προσοχή δεν μ' αρέσει(πρόβλημα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα