Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο Θαύμα....! Με το ζόρι ανεβάζεις κάνα αρχείο!

Θα διαφωνίσω. Έχω ανεβάσει ήδη μερικά αρχεία με υπερ-ταχύτητα σε σύγκρηση με άλλες cloud υπηρεσίες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να βάλει 3μηνες και 6μηνες συνδρομές και να μειώσει τις μηνιαίες.Κατα τ'άλλα, εγώ θα το χρησιμοποιώ και ελπίζω να αποκτήσει τη φήμη που είχε το megaupload.

Δημοσ.

Ποτε θα καταλαβουν οι εταιριες οτι πολεμανε ενα πολεμο που θα χασουν; Πιο επωδυνη κανουν την πτωση τους.

Δημοσ.

Ποτε θα καταλαβουν οι εταιριες οτι πολεμανε ενα πολεμο που θα χασουν; Πιο επωδυνη κανουν την πτωση τους.

Απλά επειδή, ειλικρινά, δεν είμαι σίγουρος στο πώς το εννοείς...

Σε ποιες "εταιρίες" (κατηγορία) αναφέρεσαι;

Στις μεν ή στις δε;

Σα να λέμε, στις δισκογραφικές, κινηματογραφικές κοκ ή στις εταιρίες παροχής υπηρεσιών φύλαξης και διανομής δεδομένων όπως την Megaupload, Rapidshare κοκ;;; Γιατί, οκ, όλες εταιρίες είναι...

Και, όποιες κι αν είναι, αιτιολόγησε κάπως (αν σε παίρνει) και το γιατί λες ότι "θα χάσουν τον πόλεμο" αλλά και ποιον ακριβώς πόλεμο...

Ευχαριστώ!

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικα εννοω οτι αυτος ο παραλογισμος με την υπερπροστασια των φερομενων πνευματικων δικαιωματων συντομα θα αλλαξει. Ειτε αρεσει στα μεγαλα στουντιο ειτε οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια πάντως είναι πως, παρόλο που και θα θέλαμε (οι περισσότεροι) και κάπως έτσι δείχνει (στο γενικότερο) ότι πράγματι θα αλλάξουν όλα αυτά και μάλιστα σχετικά σύντομα πια, δεν είμαι και πολύ σίγουρος προς το ποια κατεύθυνση θα πάνε.

Δηλαδή οκ, πολλά δείχνουν ότι δεν τραβάει άλλο αυτή η "ξεπερασμένη" πια αντίληψη περί "ορθής εκμετάλλευσης" και "προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων" και άρα, κάποια στιγμή, θα αναγκαστούν και οι "μεγάλοι" να χαράξουν νέες ρότες αλλά, απ' την άλλη, δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως εδώ μιλάμε για τρελά μεγάλα κεφάλαια που, ξαφνικά, θα πρέπει να αλλάξουν πηγή προέλευσης γιατί η προοπτική του να χαθούν πια τελείως για αυτούς, πίστεψέ με δεν παίζει καθόλου σαν εναλλακτικό σενάριο.

Άρα, κάπου, κάπως θα βρεθεί ο τρόπος και ίσως πολύ πιο "έξυπνος" αλλά και δεσμευτικός πια, στο να απαιτούν από εμάς, τους καταναλωτές - πρόβατα, λεφτά για δήθεν άλλες, πιο σύγχρονες "υπηρεσίες". Ωστόσο και αυτές, θα αποσκοπούν απλώς στην εκμετάλλευση του ίδιου πράγματος, με άλλη ίσως ετικέτα κατά περίπτωση.

Φυσικά και πάλι θα υπάρξουν σιγά - σιγά νέες "τρύπες" και νέες "αντιδράσεις" που όμως, μέχρι να εδραιωθούν ουσιαστικά απέναντι στις νέες προσεγγίσεις τους και άρα, να αρχίσουν πάλι να χάνουν κέρδη, θα περάσει πάλι ικανοποιητικά (για αυτούς) αρκετός καιρός και άρα, ως τότε, θα εξακολουθούν να βάζουν τα λεφτά μας στο πορτοφόλι τους και μάλιστα, τις περισσότερες φορές, με τη θέλησή μας ως απόλυτα δικαιολογημένη απαίτηση.

Άλλοι θα το έλεγαν "στάχτη στα μάτια". Εγώ το λέω σύγχρονος καπιταλισμός (χωρίς με αυτό να θέλω να θίξω πολιτικά συστήματα που άλλωστε όλα τους πρακτικά έχουν καταρρεύσει).

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...