kostas_dr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μακριά πάντως απο μακροχρόνιες συνδρομές, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. 1
Meraklis56 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 #Mega stats: 60 uploads complete every second! Εγώ στην θέση του,θα ντρεπόμουν να περιφανευτώ για τα download/upload stats του mega. Το download του αρχείου του TopTech ακόμα δεν μπόρεσα να το κατεβάσω ..Κολλάει στο 100% στην σελίδα,χωρίς να μου βγάλει κάτι ο ff να αποθυκεύσω.
z4rx07 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Παντως δεν λεει να ανεβει ουτε ενα αρχειο.
TopTech4u Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ο Dotcom μόλις δημοσίευσε διευκρινήσεις σχετικά με την κρυπτογράφηση και όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες. https://mega.co.nz/#blog_3 1
TopTech4u Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ στην θέση του,θα ντρεπόμουν να περιφανευτώ για τα download/upload stats του mega. Το download του αρχείου του TopTech ακόμα δεν μπόρεσα να το κατεβάσω ..Κολλάει στο 100% στην σελίδα,χωρίς να μου βγάλει κάτι ο ff να αποθυκεύσω. Σε μένα κατεβαίνει κανονικά με chrome ενώ στον firefox έχω το πρόβλημα που αναφέρεις. Συγνώμη για το διπλό post, αλλά τώρα το δοκίμασα και είδα ότι φταίει ο browser (άλλωστε συνιστάται ο chrome). Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2013 από TopTech4u 1
GMod Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Προβλήματα με το hotmail διαβάζω, με firefox δεν κατεβάζει, προωθεί τον chrome λέγοντας σου κιόλας ότι ο browser σου είναι "outdated" αντί να σου πει "not supported". Αααα.... η Google πρέπει να τον πλήρωσε καλά... Αρχίζει να θυμίζει Mega Channel με τόση προπαγάνδα! 1
nfeel Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάλι κοντεύω τα 500gb δωρεάν από τα διάφορα cloud και δεν έχω τι να ανεβάσω πια για να τα αξιοποιήσω Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Meraklis56 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Σε μένα κατεβαίνει κανονικά με chrome ενώ στον firefox έχω το πρόβλημα που αναφέρεις. Συγνώμη για το διπλό post, αλλά τώρα το δοκίμασα και είδα ότι φταίει ο browser (άλλωστε συνιστάται ο chrome). επιβεβαιώνω.με chrome,μια χαρά κατέβηκε.
Galaxia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εχει γαματο ονομα. Εμένα μου προκαλεί κάπως δυσάρεστους συνειρμούς αυτό το όνομα, αλλά κατά τα άλλα μου φαίνεται μια χαρά
cyberrobot Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εκεί που πετάς ένα φάκελο να ανεβεί, πρώτο, δεύτερο τρίτο... αρχείο και μετά κρασάρει ο Chrome...!
Technology fan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάλι κοντεύω τα 500gb δωρεάν από τα διάφορα cloud και δεν έχω τι να ανεβάσω πια για να τα αξιοποιήσω Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Μπορείς να μου πεις πώς μάζεψες 500gb?
GrandGamer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Αααα.... η Google πρέπει να τον πλήρωσε καλά... Αρχίζει να θυμίζει Mega Channel με τόση προπαγάνδα! Κι εγώ απεχθάνομαι τον Chrome αλλά μην χολοσκάς! Υπάρχει λύση για να είναι τα δεδομένα μας ασφαλή από την Google! http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php
GMod Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Κι εγώ απεχθάνομαι τον Chrome αλλά μην χολοσκάς! Υπάρχει λύση για να είναι τα δεδομένα μας ασφαλή από την Google! http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php Δεν έχει να κάνει με τον browser. Δεν απεχθάνομαι κανέναν. Θεωρώ τον Firefox καλύτερο γιαυτό και τον χρησιμοποιώ. Το θέμα είναι o ότι Dotcom προσπαθεί να παρουσιάσει όλους τους browsers (Firefox, IE, Opera, Safari) άχρηστους, πλην του Chrome που θεωρεί ότι έχει έρθει από άλλο διάστημα... Κι εγώ δικαίως αναρωτιέμαι πόσα του έδωσε η Google για να προπαγανδίζει. Απλά.
cyberrobot Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μεγάλε Kim,έκανες το θαύμα σου! Πιο Θαύμα....! Με το ζόρι ανεβάζεις κάνα αρχείο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα