Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

#Mega stats: 60 uploads complete every second!

Εγώ στην θέση του,θα ντρεπόμουν να περιφανευτώ για τα download/upload stats του mega.

Το download του αρχείου του TopTech ακόμα δεν μπόρεσα να το κατεβάσω ..Κολλάει στο 100% στην σελίδα,χωρίς να μου βγάλει κάτι ο ff να αποθυκεύσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ στην θέση του,θα ντρεπόμουν να περιφανευτώ για τα download/upload stats του mega.

Το download του αρχείου του TopTech ακόμα δεν μπόρεσα να το κατεβάσω ..Κολλάει στο 100% στην σελίδα,χωρίς να μου βγάλει κάτι ο ff να αποθυκεύσω.

Σε μένα κατεβαίνει κανονικά με chrome ενώ στον firefox έχω το πρόβλημα που αναφέρεις.

Συγνώμη για το διπλό post, αλλά τώρα το δοκίμασα και είδα ότι φταίει ο browser (άλλωστε συνιστάται ο chrome).

Επεξ/σία από TopTech4u
  • Like 1
Δημοσ.

Προβλήματα με το hotmail διαβάζω, με firefox δεν κατεβάζει, προωθεί τον chrome λέγοντας σου κιόλας ότι ο browser σου είναι "outdated" αντί να σου πει "not supported".

Αααα.... η Google πρέπει να τον πλήρωσε καλά...

Αρχίζει να θυμίζει Mega Channel με τόση προπαγάνδα!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι κοντεύω τα 500gb δωρεάν από τα διάφορα cloud και δεν έχω τι να ανεβάσω πια για να τα αξιοποιήσω :P

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Σε μένα κατεβαίνει κανονικά με chrome ενώ στον firefox έχω το πρόβλημα που αναφέρεις.

Συγνώμη για το διπλό post, αλλά τώρα το δοκίμασα και είδα ότι φταίει ο browser (άλλωστε συνιστάται ο chrome).

επιβεβαιώνω.με chrome,μια χαρά κατέβηκε.

Δημοσ.

Εχει γαματο ονομα. 

Εμένα μου προκαλεί κάπως δυσάρεστους συνειρμούς αυτό το όνομα, αλλά κατά τα άλλα μου φαίνεται μια χαρά

Δημοσ.

Εγώ πάλι κοντεύω τα 500gb δωρεάν από τα διάφορα cloud και δεν έχω τι να ανεβάσω πια για να τα αξιοποιήσω :P

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Μπορείς να μου πεις πώς μάζεψες 500gb? 

Δημοσ.

Αααα.... η Google πρέπει να τον πλήρωσε καλά...

Αρχίζει να θυμίζει Mega Channel με τόση προπαγάνδα!

Κι εγώ απεχθάνομαι τον Chrome αλλά μην χολοσκάς! Υπάρχει λύση για να είναι τα δεδομένα μας ασφαλή από την Google! http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php

Δημοσ.

Κι εγώ απεχθάνομαι τον Chrome αλλά μην χολοσκάς! Υπάρχει λύση για να είναι τα δεδομένα μας ασφαλή από την Google! http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php

Δεν έχει να κάνει με τον browser. Δεν απεχθάνομαι κανέναν.

Θεωρώ τον Firefox καλύτερο γιαυτό και τον χρησιμοποιώ.

Το θέμα είναι o ότι Dotcom προσπαθεί να παρουσιάσει όλους τους browsers (Firefox, IE, Opera, Safari) άχρηστους,

πλην του Chrome που θεωρεί ότι έχει έρθει από άλλο διάστημα...

Κι εγώ δικαίως αναρωτιέμαι πόσα του έδωσε η Google για να προπαγανδίζει. Απλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...