Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια! εχω το συστημα της υπογραφης. παιζω σε 22αρα οθονη σε αναλυση 1680*1050. σκοπευω να δωσω 60 ευρω την gtx 280 και να διαθεσω αλλα 70-80 σε αγορα νεας, με προυποθεση το gaming σε υψηλα επιπεδα σε περιοδο 2 χρονων. τι προτεινετε;

Δημοσ.

Επειδη λες gaming σε υψηλα επιπεδα δε ξερω.Αν και εχεις χαμηλη αναλυση σχετικα.

Μια χαρα για τα λεφτα τους ειναι η 7770 και η 650ti απλως η 7850 ειναι μια κλασση πανω.

Δημοσ.

επειδη ειμαι λιγο στενα, η λυση της 7770 προτεινεται; η της gtx 650?

Η Gtx 650 είναι ότι πρέπει, πολύ καλή κάρτα για τη τιμή της.

Δημοσ.

τι ακριβως εννοεις "gaming σε υψηλο επιπεδο" ?

Σιγουρα δεν προκειται να δεις με 7770,low μεχρι medium στα συγχρονα και επερχομενα παιχνιδια σε κοβω.

Δημοσ.

μαλιστα! @3djin εννοω να παιζω παιχνιδια βαρβατα σε high με ultra settings. προτεινετε δηλαδη να προχωρησω σε αγορα 7850 ή 7870, η να περιμενω την νεα σειρα και μετα να αγορασω καρτα της σειρας 7000;

Δημοσ.

μαλιστα! @3djin εννοω να παιζω παιχνιδια βαρβατα σε high με ultra settings. προτεινετε δηλαδη να προχωρησω σε αγορα 7850 ή 7870, η να περιμενω την νεα σειρα και μετα να αγορασω καρτα της σειρας 7000;

Δεν αρκεί το μπάτζετ σου για κάτι τέτοιο φίλε μου ούτε οι κάρτες που αναφέρεις. Από την 7870 και πάνω, ναι.

Δημοσ.

εγω σκοπευω να παιζω μεχρι 1680*1050. τπτ παραπανω... και ρωταω τι καρτα προτεινετε να παρω αν θελω σε περιοδο 2 χρονων να μου παιζει games σε πολυ καλα fps. μου ειναι φυσικα δυνατο να μαζεψω αλα 70-80 να παω σε καλυτερη καρτα απο το ευρος 150 που ειμαι τωρα.!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...