Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για trance cd

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρίχτε κανα τραγουδάκι

Μέχρι τώρα έχω βάλει αυτά

Trance Energy X-Mix 2001 dj tiesto

DJ Tiesto Touch Me

This Is Trance Paul Oakenfold

dj mystik exploration of space

Δημοσ.

Δεν ξέρω πολλά , αλλά πρόσφατα άκουσα το Bunka του Oakefold και μου άρεσει πολύ. Είναι και στα mp3 που μπορείς να κατεβάσεις από τα Links του coby.

Δημοσ.

hm

arxise me ta in search of sunrise tou tiesto...to 1 kai 2 einai apexta

meta politics of dancing apo ton paul van dyk

armin van buuren - 76

paul oakenfold - another world

kai oti cdaki vreis na leei pano gatecrasher :P

afta gia arxi an thes kai alla pesto

Δημοσ.

Toufas καμιά ιδέα για το που μπορώ να κατεβάσω ολόκληρα αυτά τα albums ?

Μέχρι τώρα ολόκληρο βρήκα μόνο το bunka :(

Εκτός από kazaa ενοώ που είναι πολύ δύσκολο να βρεις όλα τα τραγούδια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πολλά , όταν λέω ψάχνω στο kazaa , ενοώ , βάζω search το όνομα από τον artist και το album και βλέπω ότι θα βγάζει συγκεκριμένα κομμάτια που τα κατεβάζουν όλοι και συνέχεια θα λείπουν 2-3 από κάθε album. Κάποιες φορές βρίσκω χρήστες που έχουν όλα τα τραγούδια αλλά δεν μπορώ να τα πάρω ή κατεβάζω με εξωφρενικά αργές ταχύτητες.

Τι ενοείς όταν λες isos , εγώ εκτός από την παραπάνω κίνηση με το kazaa δεν έχω άλλη υπ' όψην μου.

Ύστερα το να βρεις ένα ολόκληρο album ως ένα αρχείο και να είναι 150 mb από έναν χρήστη που μπορεί να βγει οποιαδήποτε στιγμή και να είσαι με Modem 56 (όπως εγώ) δεν είναι και η λύση που ζητώ...

Δημοσ.

lipon...

katevaste to dc++ kai valte afti tin adress

oldominion.kicks-ass.net

den thelei user/pass alla thelei 2 gb shared mp3

valte oti exete modem kai den tha sas enoxlisei kaneis :)

oti iparxei apo trance (new kai palia) ekei einai to ena apo ta 2 merh pou tha to vrite...to allo einai to EMC alla thelei pass kai den tha parei kanei sas amesa (diladi thelei proipiresia se ena forum)

an thelete pantos pigente http://www.tranceaddict.com sto chill-out room kai dite info gia to emc

oso gia to isos ektos apo image files einai kai ta arxika apo to in search of sunrise....

Δημοσ.

Define Dc++ , άμα είναι από Mirc ,είμαι τελειώς άσχετος , οπότε βοήθα , αλλιώς αν είναι εξωτερικό πρόγραμμα , τότε πες το για να το κατεβάσω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ναι , μια χαρά είναι και σε εμένα δουλεύει.

Συγνώμη που ρώτησα χωρίς να κοιτάξω , ένα απλό search και τα βρήκα όλα, ευχαριστώ.

Δημοσ.

tora mou evgale error message eno xtes den mou evgaze (mou elege apla disconnected)

*** Connecting to oldominion.kicks-ass.net...

*** Connected

<l™l:.eSsEnTialS:PuB.:l™l> This hub is running DCH++ v0.27-Release (Plugin API v0.27) on Win2000 Pro

<l™l:.eSsEnTialS:PuB.:l™l> Share size requirement not met, you need to share 2.00 GB more.

*** Disconnected

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...