giorgos_t Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω το iphone 5 απο ebay και θελω να μου πειτε γενικα πληροφοριες για ξεκλειδωμα και τι πρεπει να κανω για να ειναι συμβατο με τις ελληνικες εταιριες κινητης τηλεφωνιας.Εχω διαβασει για αγορα ετοιμου ξεκλειδωτου κινητου ή AT&T αλλα δεν ξερω τι γινεται με τα συμβολαια που εχουν γινει εκει..οποιος μπορει ας με βοηθησει ευχαριστω πολυ!
TasosThaStudent Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου, για να το ξεκλειδωσεις, πρεπει να μπορεις να το κανεις jailbreak. Και jailbreak για το iPhone 5 δυστυχως δεν εχει βγει ακομη.
giorgos_t Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αρα αν το αγορασω απ εξω απλα δεν θα μπορω να το χρησιμοποιησω?απλα σαν ipod?και κατι ακομα,στο ebay υπαρχουν αγγελιες που αγοραζεις για να το ξεκλειδωσεις..ισχυουν?
TasosThaStudent Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικα, εχω πεσει σε παρομοια παγιδα. Τα iPhone ειναι πολυ tricky
giorgos_t Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 απλα το εχει κανει ενας φιλος μου ακριβως με την ιδιαι διαδικασια για το 4,αλλα δεν ξερω απο αυτα..αφου μου λες τοτε θα περιμενω,ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
basilis5 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 φιλε μου στις ΗΠΑ πλεον πωλειται και το 5 ξεκλειδωτο και σκετη συσκευη. Με καθε επιφυλαξη, ξεκλειδωτο νομιζω σημαινει πως παιζει και ελλαδα. Οποτε αν το διασταυρωσεις και ισχυει, ψαξε και παρε το ετσι. δες κι εδω http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone5 κατω απο την επιλογη 2 να διαλεξεις μοντελο, εχει και την επιλογη σκετη συσκευη και ξεκλειδωτο. The unlocked iPhone includes all the features of iPhone but without a wireless contract commitment. You can activate and use iPhone on the supported GSM wireless network of your choice, such as AT&T in the United States. The unlocked iPhone 4, iPhone 4S and iPhone 5 will not work with CDMA-based carriers such as Verizon Wireless or Sprint. If you don’t want a multiyear service contract, or if you prefer to use a local carrier when traveling abroad, the unlocked iPhone is the best choice. It does not come with a micro-SIM card for iPhone 4 and iPhone 4S, or a nano-SIM card for iPhone 5, so you’ll need to get one from any supported GSM carrier worldwide. To start using it, simply insert the card into the slot on your iPhone and turn it on by pressing and holding the On/Off button for a few seconds. Then follow the onscreen instructions to set up your iPhone.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 φιλε μου στις ΗΠΑ πλεον πωλειται και το 5 ξεκλειδωτο και σκετη συσκευη. Με καθε επιφυλαξη, ξεκλειδωτο νομιζω σημαινει πως παιζει και ελλαδα. Οποτε αν το διασταυρωσεις και ισχυει, ψαξε και παρε το ετσι. [...] Όντως, ξεκλείδωτο (unlocked) σημαίνει ότι το iPhone λειτουργεί κανονικά και στα δίκτυα της Ελλάδας. Αλλά καλό είναι να προσέξουμε ποιό μοντέλο αγοράζουμε ξεκλείδωτο καθώς υπάρχουν δύο μοντέλα: το A1428 και το A1429. Και τα δύο δουλεύουν στα Ελληνικά δίκτυα αλλά το Α1429 είναι αυτό που είναι συμβατό με τα δίκτυα 4G στην Ευρώπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα