Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο ζεις μαθαίνεις... Δεν ήξερα ότι το κακό alignment μπορεί να προκαλέσει και φυσική φθορά σε έναν SSD. Πίστευα ότι ήταν μόνο θέμα απόδοσης. Δεν είναι απίθανο όμως όσο το σκέφτομαι... Θα το ψάξω γιατί μου κέντρισε το ενδιαφέρον η περίπτωση.

Alignment μπορείς να κάνεις και έπειτα (απλά δεν ξέρω αν αποδίδει το ίδιο, ή εξαλείφει τους όποιους κινδύνους. Tutorial θα βρεις πολλά. Βάζω απλά ένα:

http://lifehacker.com/5837769/make-sure-your-partitions-are-correctly-aligned-for-optimal-solid-state-drive-performance

Δημοσ.

Όσο ζεις μαθαίνεις... Δεν ήξερα ότι το κακό alignment μπορεί να προκαλέσει και φυσική φθορά σε έναν SSD. Πίστευα ότι ήταν μόνο θέμα απόδοσης. Δεν είναι απίθανο όμως όσο το σκέφτομαι... Θα το ψάξω γιατί μου κέντρισε το ενδιαφέρον η περίπτωση.

Alignment μπορείς να κάνεις και έπειτα (απλά δεν ξέρω αν αποδίδει το ίδιο, ή εξαλείφει τους όποιους κινδύνους. Tutorial θα βρεις πολλά. Βάζω απλά ένα:

http://lifehacker.com/5837769/make-sure-your-partitions-are-correctly-aligned-for-optimal-solid-state-drive-performance

Φίλε μου πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Εκανα αυτά που λέει στο site που έβαλες και μάλλον αν τα έκανα σωστά ( γιατί στα αγγλικά είμαι ολίγον εως πολύ άσχετος με μετάφραση προσπαθώ να καταλάβω) είναι σωστά ευθυγραμισμένα τα διαμερίσματα του ssd. Eχω και μια άλλη περιέργεια, όταν τον έκανα πρώτα καθαρή εγκατάσταση πριν δηλαδή τον κλωνοποιήσω στην διαχείριση δίσκων δεν είχε κανένα διαμέρισμα ήταν ακέραιος, ενώ μετά που τα μετέφερα όλα όπως ήταν στον παλιό  έχει τώρα και το διαμέρισμα των 100mb που λέει είναι δεσμευμένο απο το σύστημα. Τι παίζει δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως ψάξε ότι άλλες πληροφορίες μπορείς εσύ και άλλα παιδιά να μαθαίνουμε για τους ssd  , και πως τελικά να τους χρησιμοποιούμαι καλύτερα. Ευχαριστώ για όλα!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...