aggelosv Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα Ας βοηθησει οποιος γνωριζει. Χωρις να εχω αλλαξει drivers ή να εχω εγκαταστησει οτιδηποτε αλλο προχθες αρχισε το laptop μου να μου κανει τσαλιμια. Συγκεκριμενα κατα την χρηση google chrome καθε 10-15 δευτερολεπτα, αναλογως τη χρηση, η οθονη μαυριζει για μισο sec. και επανερχεται γραφοντας ειδοποιηση πως ο display driver ati radeon family has stopped responding and has recovered succesfully. Ο internet explorer δουλευει κανονικα χωρις κολληματα και ο mozilla δεν κολλαει αλλα δεν δουλευει το flash (δεν παιζει youtube, online radios κτλ) Τι μπορει να συνεει δεδομενου οτι δεν εγκατεστησα τιποτα καινουργιο?? Συστημα: Laptop amilo Li1718, windows 7 φρεσκοσεταρισμενα το τελευταιο διμηνο, gpu: Ati Xpress 200m
thomasG4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασε να κατεβάσεις και να κάνεις update τον driver για την κάρτα γραφικών, από το site του κατασκευαστή.
Beerloah Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Λογικά είναι θέμα κάρτας γραφικών, ένα update του οδηγού (driver) ίσως λύσει το θεματάκι.
jim_p Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αλλιως, κλεισε το hardware acceleration απο το flash, τον chrome και τον ff 1
aggelosv Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ξαναπερασα τους drivers, εκλεισα το hardware acceleration....τζιφος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα