Προς το περιεχόμενο

Port Forward για PS3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω 2Mbps γραμμή με router netfaster iad 2,και προσπαθώ να παίξω online με το PS3,αλλά κολλάει (λαγκάρει). Μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω;Λίγο που το έψαξα λένε ότι πρέπει να κάνω port forward.Το έχει κάνει κάποιος αυτό;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω 2Mbps γραμμή με router netfaster iad 2,και προσπαθώ να παίξω online με το PS3,αλλά κολλάει (λαγκάρει). Μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω;Λίγο που το έψαξα λένε ότι πρέπει να κάνω port forward.Το έχει κάνει κάποιος αυτό;

Port forward στο PS3; Υπερβολές σου είπαν... η γραμμή σου είναι μικρή indeed, δοκίμασε να το πας πιο κοντά στο router για καλύτερο σήμα - μιας και η κεραία διαδικτύου του δεν είναι και η ισχυρότερη μπας και βελτιωθεί το σήμα.

Δημοσ.

Βοηθαει και το port forward.

Κανε τα εξης.

1) Δωσε static ip address απο τα Network settings του ΠΣ3

2) Συνδεεις παντα με εθερνετ . σαφως καλυτερες ταχυτητες

3)για την address που εδωσες ανοιξε τις εξης πορτες

Playstation Network Required Ports
TCP 80
TCP 443
TCP 5223
UDP 3478
UDP 3479
UDP 3658

Remote Play & Gaming Required Ports:
TCP 80
TCP 443
TCP 5223
TCP 9293
TCP 10070-10080
UDP 3478
UDP 3479
UDP 3658
UDP 10070

Απο κει και περα καθε παιχνιδι ισως θελει ξεχωριστο port forwarding σε επιπλεον θυρες απο τις παραπανω. αυτο το βρισκεις googlarontas. Παραδειγμα¨Fifa 13 playstation 3 port forward. Ολο και κατι θα βρεις ετσι

Εγω βεβαια τις ανοιξα ολες γιατι βαριεμαι καθε φορα να ψαχνω (απο 80 εως 65535 τις εχω ολες ανοιχτες για την εσωτερικη ip του ΠΣ3)

Δημοσ.

επισης για κατι ποιο ευκολο,κανε DMZ στην Ip του ps3 ωστε να ανοιξουν ολες οι Ports και να μην εχεις θεμα με κανενα παιχνιδι γενικοτερα.

Δημοσ.

Παιδιά έκανα όλα αυτά που μου είπε ο mtzs,αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν οι πόρτες που άνοιξα.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το τεστάρω;

Δημοσ.

Παιδιά έκανα όλα αυτά που μου είπε ο mtzs,αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν οι πόρτες που άνοιξα.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το τεστάρω;

Παιξε το παιχνιδι που σου λαγκαρε και δες αν εχεις βελτιωση

Περιμενε να απαντησει και ο Χρηστος

Δημοσ.

http://www.hol.gr/GR/e-support/topics/Pages/articles.aspx?aid=641&tid=0a5fea71-b4ed-445c-a39f-7497b4727a8d

για δες εδω.Στο τελος το αναφερει.

το νομιζα για ποιο ευκολο στα δικα σας ρουτερ :Ρ

ενημερωτικα να σας πω οτι απο τοτε που εβαλα το ps3 σε DMZ πλεον στο GT5 βλεπω τους παντες και τα παντα.Παρ ολα αυτα ακομα και με 120KB/s ανεβασμα σε εξωτερικους σερβερ,ατομα απο αλλες χωρες μου λενε οτι λαγκαρω..

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι οι πόρτες που άνοιξα δεν λειτουργούν  :wacko:

Κανε το DMZ που λεει ο Χρηστος.

http://www.hol.gr/GR/e-support/topics/Pages/articles.aspx?aid=641&tid=0a5fea71-b4ed-445c-a39f-7497b4727a8d

ενημερωτικα να σας πω οτι απο τοτε που εβαλα το ps3 σε DMZ πλεον στο GT5 βλεπω τους παντες και τα παντα.Παρ ολα αυτα ακομα και με 120KB/s ανεβασμα σε εξωτερικους σερβερ,ατομα απο αλλες χωρες μου λενε οτι λαγκαρω..

Δεν ειπε κανεις οτι δε παιζει ρολο η ταχυτητα αλλα το θεμα ειναι με αυτη που εχουμε να παρουμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα

Οπως και να εχει βοηθησες :)

Δημοσ.

βρε ναι απλα πιστευα οτι θα διορθωνοταν αλλα δεν.Μονο απο ελλαδα και γειτονικες χωρες δεν εχω κανενα θεμα(αγγλια,γαλλια κλπ)και ενιοτε με αμερικη.

απλα μου τυχαινε να ειναι στην πιστα 12 ατομα και να βλεπω τα 6 στην πιστα,δηλαδη νομιζεις οτι εισα πρωτος αλλα δεν ΧΑΧΑΧΑ

υπηρξε περιπτωση που με εβριζε(λογικα)ενας πολωνος επειδη λεει τον πεταγα εκτος πιστας αλλα εγω ουτε που τον εβλεπα καν σαν αμαξι μεσα..τραγικες καταστασεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...