Siseoth Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας, Αφού πληκτρολογώ το product key μου βγάζει μήνυμα πως είναι invalid... Τα windows είναι κατεβασμένα από το site για φοιτητές... Τι πρέπει να κάνω??? Ευχαριστώ
sarpan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μηπως εχεις επιλεξει διαφορετικη εκδοση?Πχ να πηρες το key για τα Pro και να κατεβασες τα Home?
Siseoth Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Οχι είναι το "σωστό"...Τα pro κατέβασα τα home δεν είναι καν διαθέσιμα..
kickback Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Πάρε τηλέφωνο την Microsoft στο 8011 500 3000
Siseoth Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Και σα να μην έφτανε αυτό μου βγάζει τώρα που προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση ξανά πολύ πριν το Installation setup διάφορα errors που έχουν να κάνουν με αρχεία που και καλα είτε λείπουν είτε είναι κατεστραμμένα... έχω δημιουργήσει 2 διαφορετικά dvd και στις χαμηλότερες ταχύτητες με ImgBurn και CDBurnerXP αντίστοιχα αλλά συνεχίζει τα errors....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα