ninos30 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μάλιστα όλα καλά φαίνονται λοιπόν. Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο προς το παρόν. Οπότε είτε χαλασμένες είναι (τις δοκιμάζεις και σε ένα άλλο PC) είτε έχεις θέματα ασυμβατότητας (μιλάς με GB). Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα επανέλθω αύριο
CMFoeo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!
ninos30 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κάνεις κι ένα bios-reset με τις νέες μνήμες πάνω μπας και ξεκολλήσει και χρονιστεί πάνω τους.
doakes Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Οι συγκεκριμενες μνημες εχουν παρουσιασει προβληματα ασυμβατοτητας και με αλλες G41 μητρικες socket 775.Ενδεικτικα δες το ποστ #3 εδω http://www.thelab.gr/mitrikes-gia-intel-epeksergastes/allagi-mitrikis-118071.html
jonakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 δεν ξερω αμα ιχυει αυτο που θα πω αλλα ετσι καηκε η δικια μ MB.Πιθανοτατα τσεκαρε τον χρονισμο των RAM ωστε να συμβαδιζει με την MB
ninos30 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δεν καίγονται έτσι οι ΜΒ. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα είχαμε γενοκτονία... Αυτό που λέει παραπάνω ο Doakes παίζει να είναι και η πραγματικότητα
CMFoeo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Ωφείλω να ομολογήσω οτι το ποστ του doakes με έριξε λίγο Θα ψαχτώ να τις πουλήσω μαλλον... Και πάλι ευχαριστώ! Να είστε όλοι καλά!
ninos30 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εγώ θα προσπαθούσα πρώτα να τις αλλάξω μέσω eshop (αν τις πήρες από εκεί). Δύσκολη αποστολή, το αναγνωρίζω Η δικιά μου προτίμηση πάντα είναι στiς G.Skill http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552238 Επίσης θα έψαχνα να βρω από φίλο ένα άλλο σετ 2x4GB να δοκίμαζα τι γίνεται.
cyberrobot Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Σε ποίο χρωματάκι τις βάζεις άμα άλλαζες (π.χ. από μπλέ σε άσπρο κ τις δύο)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα