deesnider Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδιά, ξέρει κανείς τι μαλ... είναι αυτή που εμφανίστηκε σήμερα; Όταν πατάω να ανοίξει το device manager, μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δε μπαίνει... (έχω τον 8, άρα αυτό που λέει δεν έχει νόημα...)
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 μου μυριζει βρωμια...κανε ενα full scan με malwarebytes σε safe mode...αν δεν βρει κατι...βαλε το superantispyware
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τις FREE εκδοσεις παντα ετσι? αν σου ζητησει τιποτα pro trial κλπ απορριψετα. ΑΝ τυχον παλι δεν καταφερεις τιποτα κανε το εξης: Εκτελεση-"regedit" για να σε βαλει στο μητρωο μετα "HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Microsoft->Internet Explorer" στο δεξι μενου που θα σου βγαλει πατα δεξι κλικ-δημιουργια-τιμη συμβολοσειρας και ονομασε την "Version" μετα πατα δεξι κλικ σε αυτο που εφτιαξες πατα τροποποιηση και βαλε ακριβως τον αριθμο που λεει στο "svcUpdateVersion" (βρισκεται εκει στο μενου) μετα βγες κανε ενα restart και ξαναδοκιμασε (αν εχει ηδη ενα που λεγεται "Version" σβηστο και φτιαξε το παραπανω)
deesnider Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Το malware δε βρήκε τίποτα! Τι λες, να κάνω αυτό με τη registry, ή να δοκιμάσω πρώτα κάποιο άλλο antispyware, όπως το superantispyware που πρότεινες πριν;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 κοιτα προσωπικα επειδη τα εχω και τα 2 και πιστευω ειναι η πιο τελεια λυση..πιο παλια ειχα κολλησει σκουλικακι που δεν το βρηκε το malwarebytes και το βρηκε το super...κανε πρωτα ενα τεστακι με αυτο..και αν παλι τιποτα...κανε αυτο με το μητρωο
deesnider Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Το super βρήκε και διέγραψε ...514(!) στοιχεία! Το πρόβλημα όμως παραμένει. Δοκιμάζω και το κόλπο με τη registry και επανέρχομαι...
deesnider Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 περιμενω απαντηση Κάνε ένα κόπο, αν δε σου είναι ...κόπος! Πες μου ποια επιλογή είναι στη registry η « τιμή συμβολοσειρας» στα αγγλικά windows, για να μην κάνω καμιά πατάτα... (βγάζει: string value binary value DWORD value multi string value expandable value)
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 αα εχεις αγγλικη εκδοση xp στα αγγλικα ειναι αυτο που λεει "string value"
deesnider Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 αα εχεις αγγλικη εκδοση xp στα αγγλικα ειναι αυτο που λεει "string value" O.K! Προχωράω κι ενημερώνω! Ώπα...αυτό το "svcUpdateVersion" πού είναι;;; Εγώ βλέπω μόνο αυτά: Μήπως έχω πάει λάθος;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 αυτο ειναι το path δεν εισαι λαθος εκει που λεει internet explorer κανε ενα κλικ και δες σου βγαζει παλι τα ιδια στα δεξια?
deesnider Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 αυτο ειναι το path δεν εισαι λαθος εκει που λεει internet explorer κανε ενα κλικ και δες σου βγαζει παλι τα ιδια στα δεξια? Ακριβώς τα ίδια, αυτά που έχω στο screenshot. Δεν αλλάζει κάτι...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 κατι εχει γινει με τον internet explorer εχει γινει στραβη στην εγκατασταση καντον απεγκατασταση και ξαναβαλτον παλι κανονικα επρεπε να σου βγαζει και αλλα πχ σαν αυτα
deesnider Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 κατι εχει γινει με τον internet explorer εχει γινει στραβη στην εγκατασταση καντον απεγκατασταση και ξαναβαλτον παλι κανονικα επρεπε να σου βγαζει και αλλα πχ σαν αυτα Για ρίξε καμιά οδηγία αν δε βαριέσαι: Πως απεγκαθιστώ τον exporer; Δεν το έχω ξανακάνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα