Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ξέρει κανείς τι μαλ... είναι αυτή που εμφανίστηκε σήμερα; Όταν πατάω να ανοίξει το device manager, μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δε μπαίνει...

post-201720-0-38878300-1358602595_thumb.jpg

(έχω τον 8, άρα αυτό που λέει δεν έχει νόημα...)

Δημοσ.

Τις FREE εκδοσεις παντα ετσι? αν σου ζητησει τιποτα pro trial κλπ απορριψετα. ΑΝ τυχον παλι δεν καταφερεις τιποτα κανε το εξης:

Εκτελεση-"regedit" για να σε βαλει στο μητρωο

μετα "HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Microsoft->Internet Explorer"

στο δεξι μενου που θα σου βγαλει πατα δεξι κλικ-δημιουργια-τιμη συμβολοσειρας και ονομασε την "Version"

μετα πατα δεξι κλικ σε αυτο που εφτιαξες πατα τροποποιηση και βαλε ακριβως τον αριθμο που λεει στο "svcUpdateVersion" (βρισκεται εκει στο μενου)

μετα βγες κανε ενα restart και ξαναδοκιμασε

(αν εχει ηδη ενα που λεγεται "Version" σβηστο και φτιαξε το παραπανω)

Δημοσ.

Το malware δε βρήκε τίποτα! Τι λες, να κάνω αυτό με τη registry, ή να δοκιμάσω πρώτα κάποιο άλλο antispyware, όπως το superantispyware που πρότεινες πριν;

Δημοσ.

κοιτα προσωπικα επειδη τα εχω και τα 2 και πιστευω ειναι η πιο τελεια λυση..πιο παλια ειχα κολλησει σκουλικακι που δεν το βρηκε το malwarebytes και το βρηκε το super...κανε πρωτα ενα τεστακι με αυτο..και αν παλι τιποτα...κανε αυτο με το μητρωο :)

Δημοσ.

Το super βρήκε και διέγραψε ...514(!) στοιχεία! Το πρόβλημα όμως παραμένει. Δοκιμάζω και το κόλπο με τη registry και επανέρχομαι...

Δημοσ.

περιμενω απαντηση :)

Κάνε ένα κόπο, αν δε σου είναι ...κόπος! Πες μου ποια επιλογή είναι στη registry η « τιμή συμβολοσειρας» στα αγγλικά windows, για να μην κάνω καμιά πατάτα...

(βγάζει:

string value

binary value

DWORD value

multi string value

expandable value)

Δημοσ.

αα εχεις αγγλικη εκδοση xp στα αγγλικα ειναι αυτο που λεει "string value"

O.K! Προχωράω κι ενημερώνω!

Ώπα...αυτό το "svcUpdateVersion" πού είναι;;;

Εγώ βλέπω μόνο αυτά:

post-201720-0-83338000-1358609052_thumb.jpg

Μήπως έχω πάει λάθος;

Δημοσ.

αυτο ειναι το path δεν εισαι λαθος εκει που λεει internet explorer κανε ενα κλικ και δες σου βγαζει παλι τα ιδια στα δεξια?

Ακριβώς τα ίδια, αυτά που έχω στο screenshot. Δεν αλλάζει κάτι...

Δημοσ.

κατι εχει γινει με τον internet explorer εχει γινει στραβη στην εγκατασταση καντον απεγκατασταση και ξαναβαλτον παλι κανονικα επρεπε να σου βγαζει και αλλα πχ σαν αυτα

post-220782-0-62322800-1358609987_thumb.jpg

Δημοσ.

κατι εχει γινει με τον internet explorer εχει γινει στραβη στην εγκατασταση καντον απεγκατασταση και ξαναβαλτον παλι κανονικα επρεπε να σου βγαζει και αλλα πχ σαν αυτα

Για ρίξε καμιά οδηγία αν δε βαριέσαι: Πως απεγκαθιστώ τον exporer; Δεν το έχω ξανακάνει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...