Προς το περιεχόμενο

i5 760 o/c settings

Darkpipis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανοιγω θεμα για να ρωτισω σχετικάμε το OC που εκανα σήμερα.ΕΕιναι το εξης:

Eist=Disabled

C1Ε=Disabled

Turbo Boost=Disabled

Cstates=Enabled

Spread spectum=Disabled

Low Vdroom

Bclk=200

Μultiplier= × 20

Ram 1600MHz

Qpi=Το χαμηλότερο

Rams 9-9-9-9-24

CPU voltage=1.35

VTT voltage=1.35

PLL voltage=1.85

D Ram voltage=1.65

Ετρεξα ,για κάνα μισάωρο το κάθενα,Intelburntest και το prime 95 στο τερμα χωρις το παραμικρό προβλημα.

Intel burn test= 65 βαθμοι θερμοκρασία

prime 95= 58 βαθμοι θερμοκρασία

Είμαι εντάξει με αυτα τα settings για καθημερινη χρήση; Τι βελτιώσεις μπορω να κάνω ;Τελος οι μνήμες μου απο κατασκευής προτινοντε για 9-9-9-9-24 Και 1.65v γινεται όμως να τις κατεβάσω και αλλο? Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα timings να κατεβασεις?  μπορεις, ομως ο κινδυνος ασταθειας και οι δοκιμες που θα χρειαστει να κανεις για να βεβαιαωθεις για το οτι δε θα χεις bsod δεν αξιζουν πιστευω το κοπο μιας και δε θα δεις καμια διαφορα στο τελος 

μπραβο της παντως της V10 που εχει τοσο καλες θερμοκρασιες, δε της το χα... 

Οποτε ειμαι κομπλε ετσι οπως ειμαι,γενικα αυτο το overclock μου πετυχε καλο stability με την μια.Μεχρι στιγμης κανενα crash, BSOD και εχω δοκιμασει ολα τα βαρια παιχνιδια, οποτε ας δουνε και αλλοι αυτα τα settings , οποιοι δλδ εχουν αυτο το CPU ακομα και θελουν να το κανουν Ο/C.Ναι γενικα κραταει πολυ χαμηλες θερμοκρασιες η V10, το μονο αρνητικο ειναι πολυ δυσκολη στην τοποθετηση και οταν καθαριζω το pc , ζοριζομαι παρα πολυ.Το μονο  π με προβλιματισε και ανοιξα το θεμα ειναι οτι αφησα ενεργοποιημενο το C-States που πολοι το προτινουν disabled.Aυτα.

με ud6 κιολας και θες τοσο ρευμα? 

εγω παντως το προσεγγισα ως εξης το θεμα, ειχα ως ταβανι τα 1.25-1.27 V ή τελοσπαντων σιγουρα κατω απο 1.30 και οτι επιανα με αυτα

κατεληξα στα 3.8 γιατι μου καθισαν με αρκετα χαμηλη ταση, για τα 4 GHz (που θα ηταν το ταβανι μου για 24/7 χρηση ) ηθελα 1.3κατι και δε θεωρησα οτι αξιζει το κοπο για μολις 200mhz 

το σετακι cpu/mobo/ram σκοπευω να το κρατησω για πολλα χρονια ακομα και αν αλλαξω το  κυριο pc μου ,πραγμα που μαλλον σκοπευω να κανω το ερχομενο φθινοπωρο   (θα το πασαρω στη γυναικα) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...