Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

τι κολλητηρι θελει για να βγάλω απο ένα router του ote (conn-x) την ενσωματωμενη κεραία του και να βάλω μια υποδοχή φια rp-sma θυλικο (ομοαξονικο μικρό,βιδοτο) ???

αυτο εδώ πιστεύεται οτι θα κάνει?

http://www.ebay.com/itm/Fast-Heating-Welding-Soldering-Iron-Tool-Electronic-40W-220V-SHT-0075-/320968664677?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4abb392665

Δημοσ.

Αν θες κολητηρι να το εχεις σου προτεινω να παρεις κατι καλυτερο απο αυτο,το fast heating δεν μου λεει κατι,αν απλα δεν ασχολησε και το θες μονο για αυτο το λογο(που ετσι φεναιται αλλιως δεν θα ανοιγες αυτο το θρεντ) τοτε για να σου λιωσει την κοληση αυτο που βαζεις στο λινκ ειναι μια χαρα

Δημοσ.

εκτος απο το να το ξεκολησω,μπορω και να κολλήσω μετα το θυλικο βισμα για rp-sma (ομοαξονικο μικρο) ??? ή χρειαζομαι και τιποτα αλλο...

Δημοσ.

Αν θες κολητηρι να το εχεις σου προτεινω να παρεις κατι καλυτερο απο αυτο,το fast heating δεν μου λεει κατι,αν απλα δεν ασχολησε και το θες μονο για αυτο το λογο(που ετσι φεναιται αλλιως δεν θα ανοιγες αυτο το θρεντ) τοτε για να σου λιωσει την κοληση αυτο που βαζεις στο λινκ ειναι μια χαρα

εχω ακριβως αυτο και μια χαρα κανει τη δουλεια του...

Δημοσ.

Ένα μικρό κολλητήρι μέχρι 30watt κάνει. Μην πάρεις μεγαλύτερο.

Θα παραγγείλεις κολλητήρι από το ebay; Καλύτερα πήγαινε σε κανένα συνοικιακό μαγαζάκι να αγοράσεις. Να βοηθησεις και καμία ελληνική οικογένεια.

Δημοσ.

Υπάρχουν και ελληνικά e-shops για να πάρεις κολλητήρι με 4-5 ευρώ, χωρίς να περιμένεις 1 μήνα να έρθει από την Κίνα.

Αν θέλεις κάτι καλύτερο κοίταξε κάτι επώνυμο (π.χ Weller).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...