ouzo-power Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολους, τι κολλητηρι θελει για να βγάλω απο ένα router του ote (conn-x) την ενσωματωμενη κεραία του και να βάλω μια υποδοχή φια rp-sma θυλικο (ομοαξονικο μικρό,βιδοτο) ??? αυτο εδώ πιστεύεται οτι θα κάνει? http://www.ebay.com/itm/Fast-Heating-Welding-Soldering-Iron-Tool-Electronic-40W-220V-SHT-0075-/320968664677?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4abb392665
Sadamiraq Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αν θες κολητηρι να το εχεις σου προτεινω να παρεις κατι καλυτερο απο αυτο,το fast heating δεν μου λεει κατι,αν απλα δεν ασχολησε και το θες μονο για αυτο το λογο(που ετσι φεναιται αλλιως δεν θα ανοιγες αυτο το θρεντ) τοτε για να σου λιωσει την κοληση αυτο που βαζεις στο λινκ ειναι μια χαρα
ouzo-power Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 εκτος απο το να το ξεκολησω,μπορω και να κολλήσω μετα το θυλικο βισμα για rp-sma (ομοαξονικο μικρο) ??? ή χρειαζομαι και τιποτα αλλο...
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αν θες κολητηρι να το εχεις σου προτεινω να παρεις κατι καλυτερο απο αυτο,το fast heating δεν μου λεει κατι,αν απλα δεν ασχολησε και το θες μονο για αυτο το λογο(που ετσι φεναιται αλλιως δεν θα ανοιγες αυτο το θρεντ) τοτε για να σου λιωσει την κοληση αυτο που βαζεις στο λινκ ειναι μια χαρα εχω ακριβως αυτο και μια χαρα κανει τη δουλεια του...
DioNiSis_000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 και εγω αυτο εχω πανω απο 2 χρονια τωρα, μια χαρα ειναι.
takistmr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ένα μικρό κολλητήρι μέχρι 30watt κάνει. Μην πάρεις μεγαλύτερο. Θα παραγγείλεις κολλητήρι από το ebay; Καλύτερα πήγαινε σε κανένα συνοικιακό μαγαζάκι να αγοράσεις. Να βοηθησεις και καμία ελληνική οικογένεια.
The_Judas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχουν και ελληνικά e-shops για να πάρεις κολλητήρι με 4-5 ευρώ, χωρίς να περιμένεις 1 μήνα να έρθει από την Κίνα. Αν θέλεις κάτι καλύτερο κοίταξε κάτι επώνυμο (π.χ Weller).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα