mpokos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 εχω το εξης προβλημα με τα logitech z506 5,1.ενω στο ιντερνετ παιζουν ολα μολις ανοιγω ενα αρχειο απο τον σκληρο(με vlc,media player,winamp) ειτε μουσικης ειτε βιντεο παιζουν μονο τα δυο μπροστα με το woofer.εχω γυρισει την ρυθμιση σε 5,1 απο το πινακα ελεγχου.καποια λυση?? ευχαρηστω εκ των προτερων..
kickback Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι στέρεο ο ήχος γι'αυτό στο κάνει. Κάπου υπάρχει ρύθμιση που το εξομοιώνει σε 5.1 αλλά δεν το θυμάμαι ακριβός. Ψάξε στις ρυθμίσεις της κάρτας.
mpokos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 το εχω ρυθμισει σε 5,1.realtek ειναι η καρτα αν βοηθησει σε κατι αυτο....
kotsos7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Παιδια εχω τα ιδια ηχεια logitech z506 5.1.εμενα το προβλημα μου ειναι το ακριβως αντιθετο απο του mpokou.οταν δηλαδη παιζω με καποιον εξωτερικο player [vlc-media player-bsplayer ktl] εχω και τα 5 ηχεια και το woofer.οταν ομως παιζω με youtube ας πουμε εχω ηχο απο τα 2 μπροστινα μονο.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι:ευθυνεται το youtube poy bgazei stereo ηχο και ετσι δεν εχω ολα τα ηχεια....ή φταιει καποια ρυθμιση στα ηχεια μου?να προσθεσω οτι η ενσωματωμενη καρτα ηχου βγαζει 7,1.γενικοτερα θελω να σας ρωτησω αν υπαρχει τροπος να παιξω στο youtube πολυφωνικα [5,1 δηλαδη]!σας ευχαριστω εκ των προτερων !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα