Rn. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 παιδια καλυσπερα εχω εναν υπολογιστη με μητρικη gigabyte ga-m68m-s2p rev 2.3 amd κατι και 2 γκιγκα μνημης.εβγαλε μπλε οθονη μετα εκλεισε και δν ξανανοιγει.μου κανει 4 συνεχομενα μπιπ μεγαλα και ειδα στο manual λεει οτι ειναι καρτα γραφικων.εγω δεν ειχα καρτα γραφικων ημουν με onboard και δοκιμασα και εξωτερικη και παλι το ιδιο.εκανα cmos και εβγαλα τα παντα και ακομα τα ιδια.τι γινετε?
ninos30 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ψάξε την μητρική σου για φουσκωμένους/σκασμένους πυκνωτές. 2
eSATA Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αν η ραμ είναι 2Χ1 δόκιμασε ένα-ένα τα dimm σε κάθε σλοτ.
Rn. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 edit εβγαλε artifacts και μετα εκλεισε.γινετε αυτο με τις onboard?διαπιστωνουμε οτι ειναι καμενη η onboard?
ninos30 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Τα έλεγα και στο άλλο topic. Δεν είναι εύκολο να αναγνωρίσεις τους χαλασμένους πυκνωτές. Και ο άλλος με την τρίτη προσπάθεια βρήκε έναν, και όταν την έβγαλε την μητρική και την πήγε σε ηλεκτρονικό να του τον αλλάξει, τελικά είχε 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα